Eigenschappen Mylène d’Anjou boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mylène d’Anjou boeken?

Mylène d’Anjou boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mylène d’Anjou.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mylène d’Anjou.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mylène d’Anjou ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mylène d’Anjou plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mylène d’Anjou

Comédienne van formaat

Mylène d’Anjou is een cabaretière met een sterke persoonlijkheid en een dijk van een stem. Als geboren Rotterdamse slooft zij zich al ongeveer 20 jaar uit in het theater. Met haar handen uit de mouwen en geen gezeur maakt deze selfmade diva haar eigen cabaret voorstellingen en toert ze met succes langs grote en kleine zalen. Het spelen in eigen voorstellingen wisselt zij af met het spelen in producties van andere gezelschappen. Als geen ander weet deze zingende autodidact wat het is om een creatieve draai aan het leven te geven en het onderste uit de kan te halen.

In 2009 schitterde zij als Karin Krul in de VARA TV serie “Gebak van Krul” , daarnaast zong zij in de theaterproductie “The World Goes Round” en nam zij voor 6 maanden de rol van Mariska van Kolck over als ‘Tante Jans’ in de musical “Ciske de rat.” Komend seizoen heeft zij de smaak te pakken en combineert zij haar zangkunsten en komische talent in de musical “Mama Mia”. Eerder maakte zij de cabaret voorstellingen “Tijgerin op Sloffen”, “Los” en “Niet van Gisteren” waarvan liedjes op CD zijn verschenen, presenteerde zij samen met Richard Groenendijk het KRO TV programma TERRAZZO in 2002 en verscheen zij in 2001 in de remake van de film “De Lift”, genaamd “DOWN”. In de jaren daarvoor speelde zij ook onder andere bij het Ro-Theater en het Noord Nederlands Toneel en werkte zij mee aan diverse bedrijfsfilms.

De pers schreef over haar cabaret voorstellingen (2004/2008)

 

“d’Anjou slaagt er binnen enkele seconden in om contact te leggen met haar publiek,(-) alsof je over de heg hangt en de laatste nieuwtjes met je buurvrouw uitwisselt.” (Leeuwarder courant)

“d’Anjou heeft een galmende amusementsstem, waarmee ze onversterkt een groet zaal kan bedienen maar ook subtiele liefdesliedjes kan brengen in huiskamerstijl.” (De Volkskrant)

“d’Anjou heeft veel talenten.(-) een hoogst expressieve voordracht, meer dan genoeg flair (-) en een zangstem die kan koesteren.” (NRC)

Haar cabaret op maat en humorvolle verhalen zijn altijd een mix van herkenbare ontboezemingen en prachtige liedjes waarbij het publiek zichzelf herkent en op een interactieve manier bij het optreden betrokken wordt. Bij Mylène gaat het tijdens haar optredens al gauw over (mis)communiceren, succes en talent, movers en losers en hoe te vertrouwen op eigen kunnen. Kortom een luchtige stoomcursus in het volgen van de stem van je hart. Ze hangt graag de underdog uit om op humorvolle wijze te demonstreren waar het mis gaat tussen mensen onderling en tussen hart en hoofd. Met zelfspot, directheid en Rotterdamse nuchterheid steekt ze ieder een hart onder de riem en met haar swingende en hartverscheurende liedjes zorgt ze voor een bijzondere afwisseling op elk congres of evenement.

Mylène d’Anjou boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mylène d’Anjou.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mylène d’Anjou, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mylène d’Anjou en de eventuele overige kosten om een optreden van Mylène d’Anjou mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mylène d’Anjou.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mylène d’Anjou. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mylène d’Anjou checken, een gratis optie plaatsen op Mylène d’Anjou en de boeking(en) van Mylène d’Anjou voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mylène d’Anjou, BOEKINGSBUREAU Mylène d’Anjou, BOEKINGSBURO Mylène d’Anjou, ENTERTAINMENTBUREAU Mylène d’Anjou, ENTERTAINMENTBURO Mylène d’Anjou, ARTIESTENBUREAU Mylène d’Anjou, BOEKINGSKANTOOR Mylène d’Anjou, IMPRESARIAAT Mylène d’Anjou, MUZIEKBURO Mylène d’Anjou, MUZIEKBUREAU Mylène d’Anjou, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mylène d’Anjou, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mylène d’Anjou, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mylène d’Anjou.

 

Offerte Mylène d’Anjou aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag