Anita Witzier boeken

Eigenschappen Anita Witzier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anita Witzier boeken?

Anita Witzier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita Witzier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anita Witzier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anita Witzier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Witzier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anita Witzier

Anita Witzier (1961) is een bekend gezicht van de publieke omroep. Als presentator heeft ze een indrukwekkend aantal programma’s op haar naam staan. Ook voor uw seminar of congres kunt u Anita Witzier inhuren, als spreker, presentator of dagvoorzitter. U bent daarmee verzekerd van de professionaliteit van een charismatische tv-persoonlijkheid die haar sporen in het vak ruimschoots heeft verdiend.

Witzier loopt al weer enige tijd mee in de tv-wereld. Ze begint bij Veronica als omroepster en werkt er ook op de afdeling personeelszaken. Bij dezelfde omroep zet ze in 1989 haar eerste stappen in het vak van presentatrice. Daarin ontwikkelt ze zich snel. In 1996 laat de getalenteerde presentatrice zich inhuren door de KRO en neemt haar carrière een vlucht.

Tijdens programma’s als De Asoshow, Hints, Tien voor Taal en Memories, bewijst Witzier dat ze niet alleen een vaardig spreker is, maar dat ze vooral ook goed luistert en zich in anderen weet in te leven. Dat bijzondere talent maakt dat ze hoog op de lijst staat bij veel bedrijven die voor hun congres of seminar een ervaren spreker, presentator of dagvoorzitter willen boeken. Ook u kunt haar in een van die rollen inhuren voor uw evenement.

Innemend als spreker en maatschappelijk betrokken

Dat deze innemende spreker en tv-persoonlijkheid zich oprecht in anderen inleeft, blijkt ook uit haar actieve maatschappelijke betrokkenheid. In 2009 en 2010 presenteert Witzier het tv-programma BlootGewoon, waarin bekende Nederlanders poseren voor een naaktkalender. De opbrengst gaat naar een scala aan goede doelen. Ook de presentator zelf gaat tijdens de actie dapper uit de kleren.

Witzier, die in 2011 een lintje kreeg voor haar maatschappelijke verdiensten, heeft nog veel meer goede doelen in de boeken staan. Ze is ambassadeur van de Stichting Help, van Hulphond NL en van het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar veelzijdige werk als presentator werd ze meerdere malen genomineerd voor de Zilveren Televisie-ster, de publieksprijs voor vrouwelijke tv-persoonlijkheden. Ze won de prijs in 2007.

Anita Witzier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anita Witzier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anita Witzier en de eventuele overige kosten om een optreden van Anita Witzier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anita Witzier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anita Witzier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag