Humberto Tan Boeken

Eigenschappen Humberto Tan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Humberto Tan boeken?

Humberto Tan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Humberto Tan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Humberto Tan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Humberto Tan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Humberto Tan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Humberto Tan

Humberto Tan is een bekende televisiepresentator die ook is te boeken als spreker, interviewer of dagvoorzitter. In 1965 geboren in het Surinaamse Paramaribo, gaat hij als jong volwassene rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier behaalt hij tevens zijn doctoraalexamen (Meester in de rechten).

Al snel blijken zijn talenten niet alleen op juridisch vlak te liggen. In 1991 gaat hij aan de slag bij de AVRO als redacteur bij het programma Forza. Twee jaar later maakt hij de overstap naar het goed bekeken Studio Sport en verzorgt hij enige tijd de presentatie van het NOS Journaal. Dit is de periode waarin hij uitgroeit tot een van de bekendste gezichten voor televisiekijkend Nederland.

Humberto Tan inhuren voor lezing over ondernemerschap

De interesses van Humberto Tan reiken echter verder dan presenteren alleen. Na zijn uitverkiezing in 1999 tot Best Geklede Nederlander, besluit hij zijn passie na te jagen en een eigen kledinglijn te lanceren. Hier doet hij de nodige ervaring op met het ondernemerschap, een andere discipline waarin hij zeer succesvol blijkt.

Al deze uiteenlopende ervaringen vormen een grote inspiratiebron voor zijn huidige werkzaamheden als spreker tijdens congressen, seminars en zakelijke evenementen. Als ervaren televisiepresentator presenteert hij moeiteloos een bedrijfsbijeenkomst, maar ook verzorgt hij met evenveel plezier een boeiende lezing.

De boeken van Humberto Tan

De afgelopen jaren schreef Humberto Tan diverse boeken, onder meer over zijn favoriete onderwerp: sport. In 2000 verschijnt van zijn hand Het Surinaamse legioen, Surinaamse voetballers in de eredivisie 1954-2000. In 2002 volgt Het Kleine Verschil, een fotoboek voor het Nederlandse Rode Kruis, de organisatie waarvan hij tevens ambassadeur is.

Ook Rondom Tan in 2012 (in gesprek met 10 inspirators) en Rondom Tan in 2014 (in gesprek met de vrouwen die hem inspireren), vallen zeer goed in de smaak bij de Nederlandse lezer. Zijn natuurlijke gave voor het vertellen van een boeiend verhaal blijkt ook uit zijn bundel van beste sportverhalen in 2014: Als winnen makkelijk was, zou iedereen het doen.

Humberto Tan inhuren als spreker of dagvoorzitter

Ook op de radio is Humberto Tan te horen. Zo vervangt hij regelmatig de bekende 535-DJ Edwin Evers tijdens diens vakantie. De meeste bekendheid geniet hij tegenwoordig van zijn programma RTL Late Night. Hij presenteert dit programma inmiddels meer dan 3 jaar en is elk jaar weer verzekerd van uitstekende kijkcijfers.

Wie een vooraanstaand spreker of presentator wil inhuren voor een bijeenkomst of evenement, kan niet om Humberto Tan heen. Deze zeer bekende Nederlander treedt tevens op als interviewer, dagvoorzitter of discussieleider en geeft graag een lezing over onderwerpen zoals sport, mode, media en het ondernemerschap.

Humberto Tan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Humberto Tan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Humberto Tan en de eventuele overige kosten om een optreden van Humberto Tan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Humberto Tan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Fotocredits William Rutten

Offerte Humberto Tan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag