Eigenschappen Frits Wester boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frits Wester boeken?

Frits Wester boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frits Wester.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frits Wester.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frits Wester ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frits Wester plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frits Wester

Politiek verslaggever en commentator voor RTL-Nieuws

Frits Wester is een politiek dier. Wester studeerde na de middelbare school een blauwe maandag Bedrijfskunde om zich vervolgens naast een parttime baan op een reclamebureau geheel aan zijn grote hobby politiek te wijden.

Op zijn zeventiende was hij betrokken bij de oprichting van het CDJA (CDA-jongeren) in Alkmaar. Op zijn 22e zat hij in een groot aantal lokale organisaties op een groot aantal gebieden: “Ik was zeer bezig met abortus, euthanasie, werkloosheid en kruisraketten”.

In 1985 trad Wester in dienst bij de CDA-Tweede Kamerfractie, als voorlichter. In 1990 werd hij Hoofd Voorlichting van de CDA-Tweede Kamerfractie en woordvoerder / adviseur van fractieleider Elco Brinkman. Voor de verkiezingscampagne van 1994 bedacht hij de lopende presentatie, de zogenaamde Brinkman-shuffle. Voor het CDA liepen deze verkiezingen echter dramatisch af. De jaren van Paars I begonnen, en Brinkman vertrok uit de Tweede Kamer. Wester volgde zijn voorbeeld en kon vrij kort daarna aan de slag bij RTL Nieuws. De aanvankelijke scepsis dat Wester niet politiek onafhankelijk zou zijn, was snel verdwenen. Wester bleek een scherpzinnig journalist te zijn die grossiert in primeurs.

Zijn nieuwsgierigheid werd hem in 2004 eenmaal fataal. Bij de Nationale Nieuwsquiz werd Wester de winnaar, omdat hij de antwoorden al wist voordat de vragen waren uitgesproken. Naar verluidt had hij een blik geworpen op het draaiboek. Het onvermogen om zich daarvoor charmant te excuseren typeert de politieke en journalistieke straatvechter, die er alles aan doet om eerder bij het nieuws te zijn dan zijn collega’s.

Sinds 1994 is hij politiek verslaggever en commentator voor RTL-Nieuws. Van uit dien hoofde treedt hij ook regelmatig op in andere tv –en radioprogramma’s, zoals destijds ook wekelijks bij Barend en van Dorp.

Frits Wester boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frits Wester.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frits Wester, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frits Wester en de eventuele overige kosten om een optreden van Frits Wester mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frits Wester.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frits Wester. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frits Wester checken, een gratis optie plaatsen op Frits Wester en de boeking(en) van Frits Wester voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frits Wester, BOEKINGSBUREAU Frits Wester, BOEKINGSBURO Frits Wester, ENTERTAINMENTBUREAU Frits Wester, ENTERTAINMENTBURO Frits Wester, ARTIESTENBUREAU Frits Wester, BOEKINGSKANTOOR Frits Wester, IMPRESARIAAT Frits Wester, MUZIEKBURO Frits Wester, MUZIEKBUREAU Frits Wester, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frits Wester, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frits Wester, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frits Wester.

 

Offerte Frits Wester aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag