Eigenschappen Ivan Wolffers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ivan Wolffers boeken?

Ivan Wolffers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ivan Wolffers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ivan Wolffers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ivan Wolffers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ivan Wolffers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ivan Wolffers

Het Dikke Afvalboek

Ivan Wolffers studeerde als arts af aan de Rijksuniversiteit van Utrecht in 1975. Hij was korte tijd huisarts. Vanaf 1976 werkte hij als columnist bij de Volkskrant en Vrij Nederland, waardoor hij in korte tijd bekend werd. De bekendste van zijn columns was de reeks ‘Medicijnstrip’ waarin geneesmiddelen die in Nederland verkrijgbaar zijn werden besproken. Vanaf die tijd houdt hij zich bezig met gezondheidseducatie. Zijn boek ‘Medicijnen’, waarvan meer dan 500.000 exemplaren werden verkocht en dat ook in het Duits en Indonesisch werd vertaald, behoort tot zijn bekendste titels. Ook door zijn voorlichting voor jongeren over seksualiteit trok hij aandacht. Voor ‘Een eenvoudige cursus voor beginners in de Liefde’ (1987), een reeks in Vrij Nederland, een boek en een televisieserie voor de VPRO, ontving hij de Mary Zeldenrustprijs. Nieuwsgierig als hij is bezocht hij overal ter wereld gezondheidsprojecten en in 1982 besloot hij culturele antropologie te studeren. Hij promoveerde in 1987 aan de universiteit van Leiden met een proefschrift over hulpzoekgedrag en gezondheidszorg in Sri Lanka. In 1989 werd hij hoogleraar Gezondheidszorg en Cultuur aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en dat is hij nog steeds. Hij deed tientallen consulten in ontwikkelingslanden, was tien jaar lid van de Raad voor Advies voor Onderzoek in Ontwikkelingslanden, tien jaar lid van de Commissie Ontwikkelingssamenwerking van de Adviesraad International Vraagstukken, ontwikkelde een onderzoeksprogramma voor Ghana en was tien jaar lid van de begeleidingscommissie, zette een onderzoeksnetwerk op voor onderzoek en migratie in 18 Aziatische landen, maar hield zich toch vooral bezig met schrijven over gezondheid, geneesmiddelen, cultuur en gezondheid en overgewicht. Met boeken als ‘Het Dikke Afvalboek’ en ‘Het Gezonde Afvalboek’ en via de website van de ‘Afslankacademie’ draagt hij zo bij aan voorlichting en preventie van een van de grootste gezondheidsrisico’s in Nederland. In 2003 werd er prostaatkanker bij hem vastgesteld. Hierover schrijft hij en publiceerde boeken over het onderwerp, waaronder ‘Heimwee naar de Lust’. In 2005 ontving hij van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen de Van Walreeprijs voor zijn gehele oeuvre. In 2009 werd hij benoemd to Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Ivan Wolffers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ivan Wolffers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ivan Wolffers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ivan Wolffers en de eventuele overige kosten om een optreden van Ivan Wolffers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ivan Wolffers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ivan Wolffers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ivan Wolffers checken, een gratis optie plaatsen op Ivan Wolffers en de boeking(en) van Ivan Wolffers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ivan Wolffers, BOEKINGSBUREAU Ivan Wolffers, BOEKINGSBURO Ivan Wolffers, ENTERTAINMENTBUREAU Ivan Wolffers, ENTERTAINMENTBURO Ivan Wolffers, ARTIESTENBUREAU Ivan Wolffers, BOEKINGSKANTOOR Ivan Wolffers, IMPRESARIAAT Ivan Wolffers, MUZIEKBURO Ivan Wolffers, MUZIEKBUREAU Ivan Wolffers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ivan Wolffers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ivan Wolffers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ivan Wolffers.

Offerte Ivan Wolffers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag