Lauren Verster boeken

Eigenschappen Lauren Verster boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Lauren Verster boeken?

Lauren Verster boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lauren Verster.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lauren Verster.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lauren Verster ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lauren Verster plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lauren Verster

Lauren Verster is een gedreven televisiepersoonlijkheid die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Veel Nederlanders kennen de programmamaakster en presentatrice van haar optredens op televisie, maar daarnaast is zij ook actief op andere terreinen. Zo brengt ze in 2013 een boek uit en presenteert ze regelmatig bijeenkomsten en evenementen.

Lauren Verster wordt geboren in 1980 te ’s-Hertogenbosch en ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor het televisievak. Tijdens haar middelbare schooltijd werkt ze voor de lokale televisiezender Boschtion, waar ze actief is als (nieuws)verslaggever en tegelijkertijd een jongerenprogramma opzet.

Lauren Verster inhuren als presentator of dagvoorzitter

Na haar middelbare schooltijd trekt ze naar Amsterdam om communicatiewetenschap te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier bekwaamt zij zich bij lokale en regionale televisiezenders zoals de Regionale Omroep Noord/West tv en de Lokale Omroep Amsterdam verder in vaardigheden zoals filmen, monteren en presenteren.

Haar talent als geboren spreker blijft niet onopgemerkt en al snel wordt ze opgepikt door zenders zoals Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteert ze programma’s zoals De Kids Choice Awards en ontwikkelt ze zich verder als programmamaker. Ondertussen is zij te bewonderen als presentator van 6Pack en is zij een van De Jakhalzen bij de razend populaire televisieshow De Wereld Draait Door.

Presentatrice Lauren Verster: boeken en lezingen

In 2008 maakt Lauren Verster de overstap naar televisiezender Veronica en presenteert ze programma’s zoals Eye Opener, Gezocht: Politie en Lauren Verslaat. Voor dit laatste programma reist ze de hele wereld over en ontwikkelt ze spraakmakende reportages. In 2010 volgt de presentatie van de serie Undercover Boss.

In 2012 stapt ze over naar de AVRO, waar ze diverse succesvolle programma’s presenteert. Zo is de presentatrice onder meer te zien in Fort Boyard, Expeditie Poolcirkel en Atlas. In 2013 verschijnt haar eerste boek: Uit: zuurzoete verhalen over liefdesverdriet. Intussen boeken steeds meer bedrijven en organisaties haar als presentator of dagvoorzitter tijdens congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Masterclass – Hoe ga ik om met weirdo’s?

Programmamaakster en presentatrice Lauren Verster heeft in haar inmiddels meer dan 15 jaar durende televisiecarrière de meest uiteenlopende, rare, bizarre én doodnormale types gevolgd. Zo sprak ze met losgeslagen hippies in de woestijn van Californië, naaktlopende Papoea’s in Papoea-Nieuw-Guinea en de allerrijkste ondernemers in New York. Over deze kleurrijke ervaringen en de interviewtechnieken die ze gebruikt om haar televisieprogramma’s tot een succes te maken, vertelt ze graag meer tijdens een enerverende en interactieve lezing.

Omgaan met uiteenlopende persoonlijkheidstypes

Bovengenoemde belevenissen behoren nog niet eens tot de meest spraakmakende uit Lauren haar rijke carrière. Zo volgde ze zweverige yogi’s op Ibiza, wanhopige veertigjarige (helaas nog steeds!) maagden en sexy, zelfstandige strippers in de bananenbar op de Amsterdamse Wallen. Ook logeerde ze bij een man met maar liefst 110 kinderen, gaf ze slachtoffers van Loverboys een gezicht, bezocht ze feestjes van the rich and famous in Monaco en sliep ze bij Spaanse zigeuners met een ietwat crimineel randje.

In deze variëteit van uiteenlopende scenes en persoonlijkheden, werden Lauren en haar team elke keer weer geconfronteerd met een aantal fundamentele vragen:

  • Hoe gaan we met deze persoon om?
  • Hoe stellen we hem of haar op zijn gemak?
  • Hoe bereiken we met het interview wat we willen?
  • Hoe laten we hem of haar vóór in plaats van tegen ons werken?
  • Hoe zorgen we dat hij of zij zich gehoord en gezien voelt, maar niet over ons heenloopt?
  • Hoe sturen we een interview met een dominante gast?
  • Hoe zorgen we dat een verlegen gast zich opent?
  • Hoe winnen we vertrouwen?
  • Hoe blijven we eerlijk en oprecht, zonder ons doel uit het oog te verliezen?

Het intrigerende aan bovenstaande vragen is dat ze niet alleen op televisiewerk van toepassing zijn. Op praktisch elke werkvloer spelen samenwerken, verkopen en het winnen van vertrouwen immers een essentiële rol. Als werknemer heb je te dealen met totaal verschillende karakters en types, inclusief hun bijbehorende plus- en minpunten.

Lauren Verster boeken voor een interactieve lezing

Opdrachtgevers kunnen Lauren Verster boeken voor een interactieve lezing waarin ze aan de hand van 4 persoonlijkheidstypes uit de psychologie uitlegt hoe je het beste kunt omgaan met verschillende mensen. Vanzelfsprekend licht ze elk persoonlijkheidstype toe aan de hand van spraakmakende, bizarre en grappige beelden uit haar reportages.

De lezing is inhoudelijk maar niet te serieus, nuttig maar vooral ook leuk en grappig om naar te kijken.

Lauren Verster boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lauren Verster , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lauren Verster en de eventuele overige kosten om een optreden van Lauren Verster mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lauren Verster .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lauren Verster . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lauren Verster aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag