Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Peter van Zadelhoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Peter van Zadelhoff boeken?

Peter van Zadelhoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter van Zadelhoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter van Zadelhoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter van Zadelhoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter van Zadelhoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter van Zadelhoff

Journalist RTLZ

Peter van Zadelhoff is een bekend gezicht van zakennieuwszender RTLZ. Hij presenteert het financieel economische nieuws en geeft commentaar op ontwikkelingen op de beurs. Daarnaast geeft hij als eindredacteur leiding aan de redactie.

“Iedere dag weer proberen we door het maken van scherpe keuzes onderscheidende televisie te maken. En daarbij weet je nooit van te voren wat de dag gaat brengen. Ieder moment kan de vlam in de pan slaan. Op dat moment rust bewaren, keuzes maken en goed en gedegen nieuws brengen is heerlijk”, aldus Peter van Zadelhoff.

Voor zijn overstap naar de televisie werkte Peter van Zadelhoff ruim zes jaar lang bij BNR Nieuwsradio als presentator en chef van de financiële redactie. In die rol interviewde hij veel CEO’s van beursgenoteerde ondernemingen. Bovendien was hij de vaste presentator van het beleggersprogramma Voorkennis.

Peter begon zijn carrière bij Euronext Amsterdam als management trainee. Na het twee jaar durend traineeship werkte hij korte tijd op de afdeling marketing. Hij besloot toch zijn harte te volgen en te kiezen voor de journalistiek. Hij studeerde Bedrijfskunde van de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (afgestudeerd in 1999). Naast zijn werk als televisie-journalist treedt Peter van Zadelhoff regelmatig op als dagvoorzitter en discussieleider bij congressen, symposia, voor het bedrijfsleven en de overheid.

Peter van Zadelhoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter van Zadelhoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter van Zadelhoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter van Zadelhoff en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter van Zadelhoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter van Zadelhoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter van Zadelhoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter van Zadelhoff checken, een gratis optie plaatsen op Peter van Zadelhoff en de boeking(en) van Peter van Zadelhoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter van Zadelhoff, BOEKINGSBUREAU Peter van Zadelhoff, BOEKINGSBURO Peter van Zadelhoff, ENTERTAINMENTBUREAU Peter van Zadelhoff, ENTERTAINMENTBURO Peter van Zadelhoff, ARTIESTENBUREAU Peter van Zadelhoff, BOEKINGSKANTOOR Peter van Zadelhoff, IMPRESARIAAT Peter van Zadelhoff, MUZIEKBURO Peter van Zadelhoff, MUZIEKBUREAU Peter van Zadelhoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter van Zadelhoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter van Zadelhoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter van Zadelhoff.

 

Offerte Peter van Zadelhoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag