Eigenschappen Leendert Tanis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Leendert Tanis boeken?

Leendert Tanis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Leendert Tanis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Leendert Tanis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Leendert Tanis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leendert Tanis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Leendert Tanis

Financieel bedrijfsadviseur en Imker
Leendert Tanis is zelfstandig bedrijfsadviseur . Met zijn adviesbureau coacht hij al Jaren ondernemers in het MKB met als doel meer Rust en Rendement in de onderneming. Leendert heeft naast diverse HBO opleidingen in het groen ook management trainingen gevolgd. Ongeveer 25 jaar heeft Leendert een hoveniersbedrijf gerund met ongeveer 20 FTE op de Zuid-Hollandse eilanden. Nu 12 jaar coacht hij met Iris Consultancy ondernemers in het MKB op het gebied van organisatie en management. Focus ligt voornamelijk op financieel. Hij begeleidbedrijfsovernames en opereert bij diverse organisaties als interim directeur of manager. Financieel management en het inrichten van organisaties als mede het implementeren van systemen zodat de einddoelen worden bepaald. De kortste weg naar het beoogde doel is voor Leendert belangrijk. Hij is ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is voor hem vrij zijn. Zelf bepalen wat je leuk vindt. Vaak ben je daar ook goed in. Als hobby imker legt hij de verbanden tussen de organisatie in een bijenvolk en het bedrijfsleven. Dit boeiende proces past hij toe in zijn coaching en draagt het uit door middel van lezingen en als columnist.Een van Leendert’s boeiende lezingen is ‘Leer kijken als een Imker’. Bijen houden is continu opletten en kiezen, en rekening houden met wisselende omstandigheden. En weten dat je maar beperkt kunt sturen als imker. De bijen doen immers het werk. De imker is manager van het bijenvolk waarin doelstelling en visie door de eeuwen heen zijn bepaald. Zijn handelen wordt in grote mate bepaald door de omstandigheden. Doen bijen ook aan misleiding en bedrog? Bijen worden in ieder geval zelf massaal misleid. Door Leendert als imker, door de bloemen of door het weer. Zelf lijken ze slecht in misleiding, ze zijn goudeerlijk. Misschien wel daarom worden ze door de eeuwen heen vaak als voorbeeld genoemd. Geroemd om hun loyaliteit en vlijt, of gezien als boodschapper van God aan de mensheid. Leendert Tanis is de manager/ondernemer die dicht bij de natuur leeft en daarmee op een levendige wijze verbanden legt in zijn boeiende lezingen.

Leendert Tanis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Leendert Tanis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Leendert Tanis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Leendert Tanis en de eventuele overige kosten om een optreden van Leendert Tanis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Leendert Tanis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Leendert Tanis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Leendert Tanis checken, een gratis optie plaatsen op Leendert Tanis en de boeking(en) van Leendert Tanis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Leendert Tanis, BOEKINGSBUREAU Leendert Tanis, BOEKINGSBURO Leendert Tanis, ENTERTAINMENTBUREAU Leendert Tanis, ENTERTAINMENTBURO Leendert Tanis, ARTIESTENBUREAU Leendert Tanis, BOEKINGSKANTOOR Leendert Tanis, IMPRESARIAAT Leendert Tanis, MUZIEKBURO Leendert Tanis, MUZIEKBUREAU Leendert Tanis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Leendert Tanis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Leendert Tanis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Leendert Tanis.

 

Offerte Leendert Tanis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag