Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Eveline Brandt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Eveline Brandt boeken?

drs. Eveline Brandt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Eveline Brandt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Eveline Brandt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Eveline Brandt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Eveline Brandt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Eveline Brandt

Veelzijdig journalist en debatleider met hart voor de zorg
Eveline Brandt (1968) heeft haar hart verpand aan de gezondheidszorg. Als journalist schrijft zij sinds twintig jaar veel en graag over medische wetenschap, gezondheid en gezondheidszorg. En als dagvoorzitter/gespreksleider begeeft zij zich sinds een jaar of tien met evenveel belangstelling en betrokkenheid op het terrein van lichamelijke en geestelijke gezondheid en zorg. Maar haar interesse is breder dan haar specialisme, want zij verdiept zich ook regelmatig in onderwerpen op het gebied van onderwijs en wetenschap, psychologie, levenskunst, mindfulness en geluk. Zowel op papier als op het podium houdt zij bovendien graag en kundig interviews: met schrijvers, wetenschappers of filosofen.Haar journalistieke ervaring (bij kranten als Trouw en de Volkskrant, en bladen als Psychologie Magazine en Medisch Contact) maakt Eveline Brandt sterk in het stellen van prikkelende vragen, in het dóórvragen en in het leggen van verbanden tussen de verschillende standpunten. Een congres of debat bereidt zij altijd grondig voor: ze leest zich goed in en belt alle sprekers of panel-leden op voor een inhoudelijke voorbespreking. Ook denkt zij graag van te voren mee met haar opdrachtgevers over de vormgeving van een zo sprankelend en spraakmakend mogelijk programma. Heel belangrijk vindt zij het om op de dag zelf dienstbaar aan sprekers en publiek te zijn, maar tegelijkertijd sprankelend en gevat.Eveline Brandt heeft discussies voorgezeten met Jet Bussemaker en Ahmed Aboutaleb, en leidde tussen 2009 en 2015 vijf grote symposia over patiëntveiligheid, o.a. met minister Ab Klink en staatssecretaris Martin van Rijn. Het Trimbos-instituut huurde haar drie achtereenvolgende jaren in als dagvoorzitter bij de GGZ-Kennisdag, en de VGCT gaf haar in 2012 en 2013 de leiding over het grote, jaarlijkse congres met 1200 psychologen. Ze leidde diverse levendige Lagerhuisdebatten – in 2015 nog een zeer sprankelende met honderd medisch specialisten – en ook het format van De Wereld Draait Door ligt haar goed. Rick Hanson begeleidde zij in 2014 als moderator in de Rode Hoed, Sue Johnson interviewde ze in de Nieuwe Liefde, en in april 2015 leidde ze een tweedaags symposium met Jon Kabat-Zinn. Bij deze laatste drie bijeenkomsten was de voertaal Engels. Onderwerpen als echtscheiding, kankerzorg, patiëntenrechten, goed werkgeverschap, medische ethiek, euthanasie, mindfulness, geluk, levenskunst, samenwerking in de jeugdzorg en nog veel meer heeft zij de afgelopen jaren op het podium behandeld.Eveline Brandt werkt ook regelmatig als journalist, (radio)columnist en blogger, en schreef mee aan een zestal boeken. Als redacteur bij De Groene Amsterdammer verwierf zij enige faam met haar diepgravende interviews met schrijvers als Remco Campert en politici als Annemarie Jorritsma. Lees hier wat van haar interviews, uit De Groene en Trouw:Interview 1: “Bij hem kan ik zijn wie ik ben” Interview 2: “Wij zijn de diva en de zwerver”Interview 3: “Eens met het bestaan”

drs. Eveline Brandt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Eveline Brandt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Eveline Brandt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Eveline Brandt en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Eveline Brandt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Eveline Brandt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Eveline Brandt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Eveline Brandt checken, een gratis optie plaatsen op drs. Eveline Brandt en de boeking(en) van drs. Eveline Brandt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Eveline Brandt, BOEKINGSBUREAU drs. Eveline Brandt, BOEKINGSBURO drs. Eveline Brandt, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Eveline Brandt, ENTERTAINMENTBURO drs. Eveline Brandt, ARTIESTENBUREAU drs. Eveline Brandt, BOEKINGSKANTOOR drs. Eveline Brandt, IMPRESARIAAT drs. Eveline Brandt, MUZIEKBURO drs. Eveline Brandt, MUZIEKBUREAU drs. Eveline Brandt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Eveline Brandt, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Eveline Brandt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Eveline Brandt.

 

Offerte drs. Eveline Brandt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag