Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Baron Otto van Verschuer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Baron Otto van Verschuer boeken?

Baron Otto van Verschuer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Baron Otto van Verschuer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Baron Otto van Verschuer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Baron Otto van Verschuer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Baron Otto van Verschuer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Baron Otto van Verschuer

Een verrassende dagvoorzitter
Otto van Verschuer is een veelzijdig, ervaren maar bovenal een verrassende dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider met een achtergrond in het bedrijfsleven, politiek en maatschappelijke organisaties. Geen staat van dienst als tafelheer bij DWDD, Eva Jinek of tv-presentator van een goed bekeken talentenshow maar iemand met beide benen in de maatschappij die iets tracht te betekenen voor zijn omgeving.Als telg uit een oude adellijke familie heeft hij al vroeg geleerd om te zien naar je medemens en maatschappelijk betrokken te zijn. Zo is hij altijd sterk gedreven door het belang van kontakt tussen mensen en de kwaliteit ervan. “De ergste conflicten in de wereld zijn opgelost omdat de betrokken leiders een goed persoonlijk contact met elkaar bleken te hebben.” Of het nu een winkelier, arts of telecomaanbieder is, door zijn ongekende antenne voor mensen, hoffelijkheid en klantgerichtheid en zijn haarscherpe observaties als blogger en trainer is hij een inspiratiebron voor velen. ”

Opgeleid als commercieel econoom en werkzaam geweest in diverse verkoop- en managmentfuncties is hij nu alweer 10 jaar zelfstandig management-consultant en trainer en heeft hij vele mensen de weg gewezen op het gebied van communicatie en klantbeleving.Zijn stijl is te omschrijven als de knappere versie van Paul de Leeuw die met zijn humor, welbespraaktheid en ontwapenende uitstraling geen onderwerp onbesproken laat maar de mensen altijd eerlijk en met respect tegemoet treedt. Door zijn kritische blik, kennis van zaken, altijd goed voorbereid en lef om door te vragen weet hij relevantie en diepgang te bewerkstelligen voor zijn publiek.

Baron Otto van Verschuer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Baron Otto van Verschuer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Baron Otto van Verschuer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Baron Otto van Verschuer en de eventuele overige kosten om een optreden van Baron Otto van Verschuer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Baron Otto van Verschuer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Baron Otto van Verschuer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Baron Otto van Verschuer checken, een gratis optie plaatsen op Baron Otto van Verschuer en de boeking(en) van Baron Otto van Verschuer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Baron Otto van Verschuer, BOEKINGSBUREAU Baron Otto van Verschuer, BOEKINGSBURO Baron Otto van Verschuer, ENTERTAINMENTBUREAU Baron Otto van Verschuer, ENTERTAINMENTBURO Baron Otto van Verschuer, ARTIESTENBUREAU Baron Otto van Verschuer, BOEKINGSKANTOOR Baron Otto van Verschuer, IMPRESARIAAT Baron Otto van Verschuer, MUZIEKBURO Baron Otto van Verschuer, MUZIEKBUREAU Baron Otto van Verschuer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Baron Otto van Verschuer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Baron Otto van Verschuer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Baron Otto van Verschuer.

 

Offerte Baron Otto van Verschuer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag