Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Charlotte Icke-Lemmens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Charlotte Icke-Lemmens boeken?

Charlotte Icke-Lemmens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Charlotte Icke-Lemmens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Charlotte Icke-Lemmens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Charlotte Icke-Lemmens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charlotte Icke-Lemmens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Charlotte Icke-Lemmens

Ervaren bestuurder, conceptontwikkelaar en innovator

Charlotte Icke-Lemmens deed tijdens en na haar studies Nederlands, Community Organizing en Innovative Management veel ervaring op in besturen en organiseren. Onder andere door de sociale begeleiding van de stadsvernieuwing in Groningen op te zetten, het Bureau Raadslieden, een lokale omroep en een manege voor gehandicapte kinderen te helpen oprichten. Veel aandacht had ze in die tijd al voor duurzaamheid en milieu-aspecten.

Zij werd in 1984 gevraagd om voor de Gemeente Groningen een betere relatie met burgers, pers en de buitenwereld te helpen realiseren. Ze ontwierp en leidde het VONKproject, wat het begin was vany een reeks organisatie-cultuurveranderingen die zij op maat maakte en implementeerde. Zij deed dat o.a. voor gemeenten, provinciale diensten, ministeries van WVC, BIZA en SZW, het Kabinet der Koningin, de Universiteiten Twente en Groningen, NRC/Handelsblad, AD, Bruynzeel, het Rijksmuseum, Kröller-Müller museum, Theater de Flint e.a..

In 1997 werd ze gevraagdvoor het Noorder Dierenpark, dat de omslag van familiebedrijf naar ‘gewoon’ bedrijf moest maken. Onder haar leiding verdubbelde het oppervlak van het Park met nieuwe attracties, werd het oude Park opgeknapt en besteedde ze daarbij veel aandacht aan recycling van water, duurzaam bouwen en duurzame energie. Productontwikkeling, kwaliteitszorg, fondswerving, het leiden van de bouwprojecten, de pr en de educatie waren haar voornaamste aandachtspunten. In juli 2002 werd het nieuwe park geopend door Kroonprins Willem-Alexander. Begin 2003 gaf Charlotte Lemmens zichzelf een sabbatical om te verkennen of zij een ‘magical mystery museum of Science’ kon realiseren. Met een flink team van uiteenlopende, excellente mensen, en met een aanvangsstimulans van ASTRON in Dwingeloo en de Provincie Drenthe, is Aelium i.o. het gevolg van die passie en zoektocht.

In 2008 is Charlotte Icke-Lemmens gevraagd door een aantal gemeentes en provinciebesturen in China om over themaparken, waaronder het Aelium-concept, te adviseren. Dezelfde vragen kwamen ook van ondernemers uit Iran en De Nederlandse Antillen.

Met Masaaki Imai, de Japanse kwaliteitsgoeroe, schrijver van het boek Kaizen heeft zij in Nederland gewerkt.

Jarenlang gaf zij workshops en verzorgde zij trainingen bij de Baak van VNO-NCW in Noordwijk. Over de onderwerpen kwaliteisverbetering, innovatie, cultuurverandering en goed leiderschap heef zij voor heel veel managers de horizon en hun vaardigheden aanzienlijk vergroot. De laatste tien jaren heeft zij vooral in wetenschapscommunicatie en grote presentaties gewerkt. Recent opende Koningin Beatrix de tentoonstelling over de Huygensfamilie en de Gouden Eeuw, waar zij gastconservator is en een groot deel van het erbij uitgegeven boek schreef. Daarnaast richtte zij EnergiekLeiden op, een non profit stimulans om Leiden en regio energie-neutraal te laten worden, zo snel mogelijk.

ZIj is ruim 30 jaar zowel als bestuurder, als in de rol toezichthouder actief in bedrijfsleven en overheid. Op dit moment toezichthouder/lid van de Raad bij Rabobank, IND, EnergiekLeiden en SKO. In het verleden bij o.a. VARA, Museum Boerhaave, Multimedia. Lid van de Worldconnectors.

Als keynote speaker op tal van congressen en conferenties sprak zij meestal als eerste in de middag, omdat haar levendige wijze van presenteren de after-lunch-nap voorkomt.

In haar dagvoorzitterschap bereidt Charlotte Icke-Lemmens zich goed voor, kan zich in veel verschillende onderwerpen snel inleven, is een hartelijke, scherpzinnige en duidelijke gastvrouw, en kan desgewenst een zaal ook goed tot interactie laten komen met sprekers en elkaar.

 

Charlotte Icke-Lemmens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Charlotte Icke-Lemmens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Charlotte Icke-Lemmens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Charlotte Icke-Lemmens en de eventuele overige kosten om een optreden van Charlotte Icke-Lemmens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Charlotte Icke-Lemmens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Charlotte Icke-Lemmens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Charlotte Icke-Lemmens checken, een gratis optie plaatsen op Charlotte Icke-Lemmens en de boeking(en) van Charlotte Icke-Lemmens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Charlotte Icke-Lemmens, BOEKINGSBUREAU Charlotte Icke-Lemmens, BOEKINGSBURO Charlotte Icke-Lemmens, ENTERTAINMENTBUREAU Charlotte Icke-Lemmens, ENTERTAINMENTBURO Charlotte Icke-Lemmens, ARTIESTENBUREAU Charlotte Icke-Lemmens, BOEKINGSKANTOOR Charlotte Icke-Lemmens, IMPRESARIAAT Charlotte Icke-Lemmens, MUZIEKBURO Charlotte Icke-Lemmens, MUZIEKBUREAU Charlotte Icke-Lemmens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Charlotte Icke-Lemmens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Charlotte Icke-Lemmens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Charlotte Icke-Lemmens.

 

Offerte Charlotte Icke-Lemmens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag