Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Mireille Govers-Stekelenburg MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mireille Govers-Stekelenburg MSc boeken?

Mireille Govers-Stekelenburg MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mireille Govers-Stekelenburg MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mireille Govers-Stekelenburg MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mireille Govers-Stekelenburg MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mireille Govers-Stekelenburg MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mireille Govers-Stekelenburg MSc

Ondernemer, expert en researcher die gepassioneerd is om bevlogenheid te versterken in het bedrijfsleven

De wereld is meer en meer een ‘global transparent village’ geworden waarin grondstoffen in de breedste zin van het woord voor iedere speler in dezelfde markt gelijkwaardig beschikbaar zijn. De kwaliteit van werknemers maakt in toenemende mate het werkelijke verschil in het verkrijgen en behouden van een concurrerende positie en gezonde onderneming. Ondernemingen met bevlogen werknemers maken, ook in globale crises, de beste kansen. Bevlogen werknemers zijn die werknemers die niet wachten tot zich problemen voordoen, maar die proactief handelen. Ze zijn energiek en willen zich extra inspannen om de kwalitatief hoge performance die ze na streven, waar te maken.

Mireille Govers- Stekelenburg is ondernemer en tevens gepassioneerd om bevlogenheid te versterken in het bedrijfsleven. Bevlogenheid maakt mensen vitaler en maakt dat ze zelf graag extra willen investeren in hun werk en in hun persoonlijke leven, met vele positieve gevolgen waaronder hogere performance, hogere retention en lager ziekteverzuim.

Na haar studie Commerciele Economie is Mireille, naast ondernemen, Arbeids- en Organisatie Psychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Daar is zij afgestudeerd in Employee Engagement ofwel bevlogenheid. Momenteel is zij, naast ondernemer, aan het promoveren op bevlogenheid aan Nyenrode Business University en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar promotieonderzoek richt zich op een door haar ontworpen innovatief online platform dat bevlogenheid stimuleert door middel van theorie, persoonlijke interventies en de sociale groepen. Mireille combineert best-practices en gevalideerd research in haar onderzoek en streeft altijd naar een verbinding tussen wetenschap en praktijk. Zij vindt dit van wezenlijk belang, omdat momenteel veelal wetenschap zeer zelden een doel nastreeft in de praktijk en dat de praktijk zeer zelden onderbouwing toepast vanuit de wetenschap. Gemiste kansen met kostbare gevolgen.   

Gedurende het lesgeven in Communicatievaardigheden en Conflicthantering aan de Universiteit van Utrecht; heeft Mireille overgedragen hoe een boodschap het meest effectief aan een groep kan worden overgebracht. Bovenal is Mireille zelf een zeer energiek en bevlogen persoon; toehoorders meldden dat zij enthousiast van haar worden. Voeg daarbij haar jarenlange werkervaring bij Multinationals en brede denkkader door haar vele reizen (o.a. op haar eigen motor vanuit India over land naar Nederland rijden) en u kunt ervan verzekerd zijn dat zij bijdraagt aan meer bevlogenheid bij uw medewerkers.

 

Mireille Govers-Stekelenburg MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mireille Govers-Stekelenburg MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mireille Govers-Stekelenburg MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mireille Govers-Stekelenburg MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Mireille Govers-Stekelenburg MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mireille Govers-Stekelenburg MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mireille Govers-Stekelenburg MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mireille Govers-Stekelenburg MSc checken, een gratis optie plaatsen op Mireille Govers-Stekelenburg MSc en de boeking(en) van Mireille Govers-Stekelenburg MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mireille Govers-Stekelenburg MSc, BOEKINGSBUREAU Mireille Govers-Stekelenburg MSc, BOEKINGSBURO Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ENTERTAINMENTBURO Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ARTIESTENBUREAU Mireille Govers-Stekelenburg MSc, BOEKINGSKANTOOR Mireille Govers-Stekelenburg MSc, IMPRESARIAAT Mireille Govers-Stekelenburg MSc, MUZIEKBURO Mireille Govers-Stekelenburg MSc, MUZIEKBUREAU Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mireille Govers-Stekelenburg MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mireille Govers-Stekelenburg MSc.

 

Offerte Mireille Govers-Stekelenburg MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag