Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Melchior Wathelet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Melchior Wathelet boeken?

prof. dr. Melchior Wathelet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Melchior Wathelet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Melchior Wathelet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Melchior Wathelet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Melchior Wathelet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Melchior Wathelet

Voormalig Belgisch politicus en Europees rechter
Melchior Wathelet (1949) studeerde economie aan de universiteit van Luik in België en rechten aan Harvard. Hij is hoogleraar en gastprofessor geweest aan onder meer de KU Leuven, de universiteit van Luik, de Louisiana State University, de universiteit van Lyon III en de universiteit van Hamburg, waar hij verschillende vakken doceerde met betrekking tot het Europees recht.

In 1977 werd Wathelet een volksvertegenwoordiger in de Belgische Kamer voor het Centre Démocrate Humaniste vanuit Wallonië, om vervolgens in 1980 plaats te nemen in het Waalse parlement.

In 1985 werd Wathelet verkozen tot minister-president van het Waalse Gewest. In de periode 1988-1995 was hij vice-premier van België en minister van Jusitie (1988), Economische Zaken (1992) en Landsverdediging (1995). Hierna is Wathelet een korte periode burgemeester geweest van Verviers in België en was vervolgens tot 2003 rechter van het Europees Hof van Justitie.

Melchior Wathelet geeft juridische consultancy en heeft in vele juridische boeken hoofdstukken geschreven.

In 2006 is het tweede deel gepubliceerd van ‘The Law of the European Union: Economic Law and Common Policies’, waar Melchior Wathelet medeauteur van is.

prof. dr. Melchior Wathelet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Melchior Wathelet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Melchior Wathelet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Melchior Wathelet en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Melchior Wathelet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Melchior Wathelet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Melchior Wathelet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Melchior Wathelet checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Melchior Wathelet en de boeking(en) van prof. dr. Melchior Wathelet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Melchior Wathelet, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Melchior Wathelet, BOEKINGSBURO prof. dr. Melchior Wathelet, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Melchior Wathelet, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Melchior Wathelet, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Melchior Wathelet, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Melchior Wathelet, IMPRESARIAAT prof. dr. Melchior Wathelet, MUZIEKBURO prof. dr. Melchior Wathelet, MUZIEKBUREAU prof. dr. Melchior Wathelet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Melchior Wathelet, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Melchior Wathelet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Melchior Wathelet.

 

Offerte prof. dr. Melchior Wathelet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag