Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Claudia Schoemacher boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Claudia Schoemacher boeken?

Claudia Schoemacher boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Claudia Schoemacher.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Claudia Schoemacher.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Claudia Schoemacher ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Claudia Schoemacher plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Claudia Schoemacher

Media & Communicatiespecialist

Claudia Schoemacher werkte van 1996 tot 2006 bij Endemol Nederland BV en vervulde daar diverse productie- en redactiefuncties. De laatste drie jaar werkte zij als persvoorlichter / woordvoerder bij de afdeling Communicatie van Endemol. Zij behartigde de belangen van talrijke presentatoren en programma’s van de entertainmentbranche.

Vanaf 2001 studeerde Claudia in de avonduren communicatie aan de hogeschool InHolland te Diemen. In 2005 behaalde zij haar Bachelorgraad in de Communicatie waarna zij in 2006 haar eigen PR bedrijf oprichtte: C-PR. Claudia deed de public relations voor zowel personen als producten. Zij schreef artikelen voor diverse tijdschriften zoals AM Magazine, PAPA! en had een eigen modecolumn in weekblad Weekend. In 2007 haalde Claudia de landelijke pers door haar huwelijk met cosmetisch arts Robert Schoemacher.

In mei 2010 publiceerde zij bij uitgever Nieuw Amsterdam haar eerste non- fictie werk ‘Kind van de onderwereld’, dat na een paar weken aan een 2e druk toe was. Het is een autobiografisch boek, waarin Claudia haar jeugd beschrijft met een gedetineerde vader. Claudia is momenteel bezig met tv producent Stokvis Stokvis om een door haar bedacht programma-idee verder te ontwikkelen: een programma over kinderen van gedetineerden en hun huidige problematiek.

Claudia wordt door haar ‘no nonsense’-houding steeds vaker gevraagd om beladen onderwerpen uit de ‘taboesfeer’ te halen. Zo was zij op de landelijke dag van de Endometriose stichting in 2009 dagvoorzitter en verzorgde zij daar de lezing ‘Endometriose en taboe’. Ook werd zij in hetzelfde jaar door de organisatie ‘Gezin in Balans’ uitgenodigd om haar vijftig vrijwilligers toe te spreken. Onlangs werd Claudia gevraagd om voor het congres ‘Bitch or Babe’ voor vrouwen uit het bedrijfsleven een lezing te houden. Citaat organisatie: “Claudia sprak voor 400 vrouwen en maakte indruk met haar authentieke optreden”.

Claudia Schoemacher boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Claudia Schoemacher.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Claudia Schoemacher, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Claudia Schoemacher en de eventuele overige kosten om een optreden van Claudia Schoemacher mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Claudia Schoemacher.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Claudia Schoemacher. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Claudia Schoemacher checken, een gratis optie plaatsen op Claudia Schoemacher en de boeking(en) van Claudia Schoemacher voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Claudia Schoemacher, BOEKINGSBUREAU Claudia Schoemacher, BOEKINGSBURO Claudia Schoemacher, ENTERTAINMENTBUREAU Claudia Schoemacher, ENTERTAINMENTBURO Claudia Schoemacher, ARTIESTENBUREAU Claudia Schoemacher, BOEKINGSKANTOOR Claudia Schoemacher, IMPRESARIAAT Claudia Schoemacher, MUZIEKBURO Claudia Schoemacher, MUZIEKBUREAU Claudia Schoemacher, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Claudia Schoemacher, ARTIESTENBOEKINGSBURO Claudia Schoemacher, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Claudia Schoemacher.

 

Offerte Claudia Schoemacher aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag