Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ghieslaine Guardiola boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ghieslaine Guardiola boeken?

Ghieslaine Guardiola boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ghieslaine Guardiola.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ghieslaine Guardiola.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ghieslaine Guardiola ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ghieslaine Guardiola plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ghieslaine Guardiola

Dagvoorzitter, actrice, presentatrice & publicist
Ghieslaine Guardiola is modera©tor. Ze is actrice, presentatrice moderator. Ze speelde in het theater bij Artery ism Het Nederlands Kamerkoor, tgMonk De Daders ism Station House Opera, maakte voorstellingen voor uiteenlopende muziektheatergezelschappen en recent voor cross-over dansgezelschap ISH. Naast haar werk als performer, ontwikkelde Ghieslaine Your Lucky Charm: theatrale workshops gericht op een meer charismatische effectieve communicatie. Ook zet ze zich in voor ACT, de Acteursbelangenorganisatie, en werkt ze als creatief schrijver. “In alles wat ik doe, werk ik vanuit en naar de echtheid van het moment. ‘Heb L(i)ef!’ is daarbij immer mijn visie, filosofie, missie én strategie.”Het verbindende aspect is wat Ghieslaine aantrekt in het gespreksleider zijn. Ze vindt het een mooie uitdaging alle wensen en meningen die tijdens een samenkomst leven boven tafel te krijgen en – indien gewenst – samen tot een consensus te komen. “Wat de feiten daar ook van mogen vinden.” Thema’s waar Ghieslaine als gespreksleider goed op aansluit zijn bijvoorbeeld:  kunst, cultuur, diversiteit, onderwijs intermenselijke relaties. Ghieslaine’s theater- trainingsachtergrond dragen immer bij aan de wijze waarop zij zich als spreker inzet. Charismatisch, betrokken en niet zonder humor. Met ‘t hart in ‘t hoofd. Een werkwijze die volledig aansluit bij Ghieslaine’s devies: Heb L(i)ef!

Ghieslaine Guardiola boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ghieslaine Guardiola.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ghieslaine Guardiola, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ghieslaine Guardiola en de eventuele overige kosten om een optreden van Ghieslaine Guardiola mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ghieslaine Guardiola.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ghieslaine Guardiola. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ghieslaine Guardiola checken, een gratis optie plaatsen op Ghieslaine Guardiola en de boeking(en) van Ghieslaine Guardiola voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ghieslaine Guardiola, BOEKINGSBUREAU Ghieslaine Guardiola, BOEKINGSBURO Ghieslaine Guardiola, ENTERTAINMENTBUREAU Ghieslaine Guardiola, ENTERTAINMENTBURO Ghieslaine Guardiola, ARTIESTENBUREAU Ghieslaine Guardiola, BOEKINGSKANTOOR Ghieslaine Guardiola, IMPRESARIAAT Ghieslaine Guardiola, MUZIEKBURO Ghieslaine Guardiola, MUZIEKBUREAU Ghieslaine Guardiola, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ghieslaine Guardiola, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ghieslaine Guardiola, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ghieslaine Guardiola.

Offerte Ghieslaine Guardiola aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag