Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Pump up the Company boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pump up the Company boeken?

Pump up the Company boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pump up the Company.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pump up the Company.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pump up the Company ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pump up the Company plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pump up the Company

Een verbale en muzikale energy-boost!

Pump up the company is een programma van Walter Vermeer en Erwin Steijlen. Een programma waarin Walter en Erwin maar één boodschap hebben: Alles draait om energie! Het programma laat zich het best omschrijven als een verbale en muzikale energy-boost!! Walter Vermeer is ruim 20 jaar ondernemer binnen de evenementen- en de modewereld. Hij weet als geen ander dat je als bedrijf volledig afhankelijk bent van de energie van je medewerkers. De energie van je medewerkers is een directe graadmeter voor de hoogte van je omzet. Met deze wetenschap is Walter aan de slag gegaan en heeft hij een programma geschreven met (positieve) energie als rode draad. Walter vertelt zijn verhaal en zijn ervaringen op een buitengewoon enthousiaste wijze en wordt hierbij begeleid door DJ en gitarist Erwin Steijlen. Muziek zorgt voor energie en dat is precies waar ze naar op zoek zijn. Bij de entree van de zaal krijgen alle gasten een opblaasbare microfoon in hun handen. Deze microfoon zorgt voor de eerste positieve “ruis”. Gasten (onafhankelijk het opleidingsniveau) zullen de microfoon gaan opblazen en gaan er direct iets mee doen. Bij aanvang van het programma zal de rol van de opblaasbare microfoons duidelijk worden. Met behulp van de microfoons gaan ze de energie van de gasten vangen, gaan ze met elkaar communiceren en gaan ze energie vertalen naar een (eenduidig) geluid. Bij de start van het programma legt Walter de zaal een uitdaging voor. Zijn ze bereid om met elkaar binnen 45 minuten naar 100% energie te gaan. Wie durft deze afspraak met Walter en al zijn collega’s te maken? Als de groep de uitdaging aangaat, gaat de tijd lopen en neemt Walter de gasten stap voor stap mee naar 100% energie. In het programma gebruikt Walter humor, muziek, hilarische voorbeelden, interactie, clips en groepsexperimenten om het doel van 100% energie te bereiken. Dit doet hij met kleine “stappen” zodat het voor iedere groep als prettig en verrassend wordt ervaren. Onderwerpen die voorbij komen zijn; – Met hoeveel energie ga jij naar je werk?

– Werken in een FLOW!

– Hoe sta je ‘s morgen op?

– Wie is hier een leider?

– Wat is het geluid van dit bedrijf?

– Plezier in je werk!

– Zijn we een familie?

– Balans tussen de uitdaging en je talent

– Elke dag op 100%?

De werkwijze van Erwin en Walter laat zich omschrijven als vernieuwend, modern, ultra-interactief en absoluut overtuigend. Als publiek moet je gewoon meedoen! Het programma “pump up the company” wordt vaak ingezet als opening (lees ijsbreker) van een inhoudelijke dag. Daarnaast is de act zeer bruikbaar als “break” of als finale. In de finale maken Walter en Erwin dan een zogenaamde wrap-up van de dag(en). Walter Vermeer staat al ruim 20 jaar op het podium en is dus als geen ander in staat om de boodschap vanuit het bedrijf aan 100% energie te koppelen. Erwin Steijlen is 20 jaar muzikant, is orkestleider van de top 2000 band en schrijft al jaren zeer succesvol corporate songs voor vele (inter)nationale bedrijven. Pump up the company is de “energyboost” die ieder bedrijf of instelling in deze tijden goed kan gebruiken. De heren van Pump up the company worden ook vaak gevraagd als dagvoorzitters. Op hun vertrouwde energieke en muzikale wijze “spelen” zij de dag dan aan elkaar. Deze rol hebben de heren al veelvuldig vervuld en het is bovendien een rol die hen beide goed past.

 

Pump up the Company boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pump up the Company.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pump up the Company, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pump up the Company en de eventuele overige kosten om een optreden van Pump up the Company mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pump up the Company.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pump up the Company. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pump up the Company checken, een gratis optie plaatsen op Pump up the Company en de boeking(en) van Pump up the Company voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pump up the Company, BOEKINGSBUREAU Pump up the Company, BOEKINGSBURO Pump up the Company, ENTERTAINMENTBUREAU Pump up the Company, ENTERTAINMENTBURO Pump up the Company, ARTIESTENBUREAU Pump up the Company, BOEKINGSKANTOOR Pump up the Company, IMPRESARIAAT Pump up the Company, MUZIEKBURO Pump up the Company, MUZIEKBUREAU Pump up the Company, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pump up the Company, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pump up the Company, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pump up the Company.

 

Offerte Pump up the Company aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag