Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bas ter Stege boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas ter Stege boeken?

Bas ter Stege boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas ter Stege.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas ter Stege.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas ter Stege ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas ter Stege plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas ter Stege

Verbinden met taal

Bas ter Stege is dagvoorzitter, interviewer en moderator. Bas is planoloog en heeft ruime ervaring in de wereld van ‘wonen en leven’. Vanuit zijn achtergrond in de (semi-) publieke sector, spreekt hij zowel de taal van maatschappelijke als commerciële organisaties.

Wonen, leefbaarheid en welzijn zijn Bas’ belangrijkste expertisegebieden. Ook op het gebied van innovatie en economie vormt hij de schakel tussen strategie en de praktijk van alledag: met de werkvloer, wijkbewoners of met stakeholders. Omdat hij tussen mensen staat, weet hij bovendien wat er leeft.

Als dagvoorzitter van congres, forum of debat werkt Bas nu onder andere voor woningcorporaties, gemeenten, Kamers van Koophandel, banken en onderwijsinstellingen. Bezoekers van het Avans+ Café over Bas: “Hij luistert goed, heeft een scherpe visie en is gevat en alert”.

Bas ter Stege was eerder actief voor een regionale omroep in Zuidwest-Nederland als programmamaker. Bas’ persoonlijke doel is verbinden met taal omdat dit in zijn ogen bijdraagt aan begrip, acceptatie en continuïteit.

 

Bas ter Stege boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas ter Stege.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas ter Stege, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas ter Stege en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas ter Stege mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas ter Stege.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas ter Stege. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas ter Stege checken, een gratis optie plaatsen op Bas ter Stege en de boeking(en) van Bas ter Stege voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas ter Stege, BOEKINGSBUREAU Bas ter Stege, BOEKINGSBURO Bas ter Stege, ENTERTAINMENTBUREAU Bas ter Stege, ENTERTAINMENTBURO Bas ter Stege, ARTIESTENBUREAU Bas ter Stege, BOEKINGSKANTOOR Bas ter Stege, IMPRESARIAAT Bas ter Stege, MUZIEKBURO Bas ter Stege, MUZIEKBUREAU Bas ter Stege, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas ter Stege, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas ter Stege, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas ter Stege.

 

Offerte Bas ter Stege aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag