Inge Diepman boeken

Eigenschappen Inge Diepman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Inge Diepman boeken?

Inge Diepman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Inge Diepman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Inge Diepman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Inge Diepman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Inge Diepman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Inge Diepman

Biografie Inge Diepman

Journaliste Inge Diepman is bekend van veelbekeken en spraakmakende programma’s als Het Zwarte Schaap en B&W. Daarnaast maakt ze furore met Middageditie en de bekende quiz Herexamen. Met haar  brede interesse en zeer ruime ervaring is zij een veelgevraagd spreker, die u bij ons kunt inhuren als dagvoorzitter of discussieleider tijdens informatieve bijeenkomsten.

Met het dagelijkse televisieprogramma B&W breekt Inge Diepman door bij het grote publiek. In 2001 ontvangt ze bovendien de Academy Award voor de aflevering van Het Zwarte Schaap met Willem Aantjes. Daarnaast werkt ze als onafhankelijk waarnemer mee aan Het Zesde Zintuig en maakt ze programma’s voor de Teleac. Ze is dan ook van vele markten thuis.

Het radioprogramma Vroege Vogels, dat ze 5 jaar lang presenteert, is haar volgende claim to fame. De laatste tijd toont ze haar maatschappelijke betrokkenheid onder meer bij Oncologie-TV, waarin ze programma’s maakt over kanker en de gevolgen daarvan. Deze uitzendingen zijn via het internet te beluisteren. Daarnaast publiceert ze in 2007 haar eerste roman ‘Diep’, over het vroegtijdig overlijden van haar te vroeg geboren dochtertje.

Inge Diepman inhuren als dagvoorzitter

Met Inge Diepman als spreker op uw seminar, congres of ander evenement weet u wat u kunt verwachten: engagement. Uit al haar werk blijkt haar brede maatschappelijke, politieke interesse en sociale betrokkenheid. Daardoor is ze voor de meest uiteenlopende onderwerpen te boeken als spreker tijdens evenementen of congressen. U kunt haar ook inhuren als dagvoorzitter voor uw event.

Tevens wordt Inge Diepman geroemd om haar professionaliteit. Ze bereidt zich tot in de puntjes voor op haar rol als dagvoorzitter of spreker en weet altijd precies wat er speelt. Haar stijl laat zich omschrijven als ‘inhoud verpakt in een gezonde dosis humor’. Het nuttige met het aangename verenigen, dat is wat maakt dat bedrijven vaak kiezen voor het inhuren van Inge Diepman.

Inge Diepman boeken voor een congres of seminar

Bent u op zoek naar een spreker of dagvoorzitter die de onderste steen boven krijgt? Die de juiste vragen stelt, passende anekdotes vertelt én humor als een voornaam wapen beschouwt om gasten en aanwezigen te boeien en te inspireren? Dan zit u met Inge Diepman als discussieleider of dagvoorzitter goed.

Als rasechte interviewer en scherpe analyticus is zij in staat om gedurende het voorbereidende traject de juiste invulling te geven aan het programma. Ze verstaat de kunst om die voorbereiding vervolgens en presentator of spreker in een goede sfeer tot zijn recht te laten komen. Inhoud én amusement, dat is waar het bij Inge Diepman om draait.

Inge Diepman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Inge Diepman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Inge Diepman en de eventuele overige kosten om een optreden van Inge Diepman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Inge Diepman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Inge Diepman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag