Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Annette van Trigt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annette van Trigt boeken?

Annette van Trigt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annette van Trigt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annette van Trigt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annette van Trigt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annette van Trigt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annette van Trigt

Radio- en televisiepresentatrice met ruim 25 jaar ervaring

Annette van Trigt werkt al meer dan 25 jaar bij radio en televisie. ‘Countdown Café’ en ‘Kletskop’ zijn roemruchte programma’s uit haar beginperiode destijds voor Veronica. Na haar overstap naar de VARA maakte ze het spraakmakende interviewprogramma voor de VARA radio op zaterdagochtend: ‘Bal op ’t Dak’ met gasten uit de sport en mediawereld. Daarnaast presenteerde ze op de televisie met Felix Meurders de reeks ‘TV Magazine’ en ‘de Belastingshow’. Door haar aanpak werd ze gevraagd voor Studio Sport. Twaalf jaar lang was ze een vertrouwd gezicht in miljoenen huiskamers. Ze presenteerde naast de reguliere uitzendingen ook de Olympische Ontbijtprogramma’s, diverse Europese Kampioenschappen en Wereld Kampioenschappen voetbal en zat de Champions League voor. Ook was ze te zien als gespreksleider in de reeks: ‘Sport in Beeld’. Haar werk voor Studio Sport wisselde ze af als anchor van grote evenementen als Sail, de Zonsverduistering en de Provinciale Statenverkiezingen. Daarbij was ze zes jaar lang een van de vaste presentatoren van de gekende radio rubriek: ‘Met het Oog op Morgen’, waarin de achtergronden van het nieuws worden belicht. Ook presenteerde ze twee jaar het NOS journaal. Tegenwoordig werkt Annette van Trigt als zelfstandig presentator en journalist en heeft een eigen mediabedrijf.

Annette van Trigt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annette van Trigt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annette van Trigt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annette van Trigt en de eventuele overige kosten om een optreden van Annette van Trigt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annette van Trigt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annette van Trigt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annette van Trigt checken, een gratis optie plaatsen op Annette van Trigt en de boeking(en) van Annette van Trigt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annette van Trigt, BOEKINGSBUREAU Annette van Trigt, BOEKINGSBURO Annette van Trigt, ENTERTAINMENTBUREAU Annette van Trigt, ENTERTAINMENTBURO Annette van Trigt, ARTIESTENBUREAU Annette van Trigt, BOEKINGSKANTOOR Annette van Trigt, IMPRESARIAAT Annette van Trigt, MUZIEKBURO Annette van Trigt, MUZIEKBUREAU Annette van Trigt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annette van Trigt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annette van Trigt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annette van Trigt.

 

Offerte Annette van Trigt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag