Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Luna Lunettes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Luna Lunettes boeken?

Luna Lunettes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Luna Lunettes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Luna Lunettes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Luna Lunettes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Luna Lunettes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Luna Lunettes

Theatrale presentator

Luna Lunettes is een presentator die op theatrale wijze uw programma extra cachet geeft. Zij blinkt uit in het creëren van verbinding tussen uw gasten. Door haar aanwezigheid en performance ontstaat interactie, saamhorigheid en een plezierige onderlinge sfeer.

Luna Lunettes verschijnt ten tonele bijvoorbeeld als de host uit de muscical Cabaret. Luna kondigt uw gasten op haar eigen unieke wijze aan waarmee zij uw evenement transformeert tot een revue. Gasten en toehoorders worden verrast door haar markante verschijning en spontane manier van doen.

Door wie zij is, en haar enorme kracht om contact te maken, gebeurt er iets magisch in de zaal. Haar missie is zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Ze geeft mensen graag ruimte en aandacht. Zij heeft de natuurlijke gave om sprekers zodanig aan te kondigen dat deze worden opgetild en daardoor het meeste uit zichzelf halen. Omdat zij zelf zo graag in de schijnwerpers staat, weet zij precies wat zij moet doen om te zorgen dat degene die zij aankondigt optimaal straalt. Tussen Luna en de spreker ontstaat er een kort, krachtig en intiem contact, dat zijn wisselwerking heeft met de zaal. Daar ontstaat openheid, verwondering en een goede sfeer. Exact wat u wil op uw evenement. Want als iedereen zich welkom en happy voelt gebeuren er mooie dingen: verbinden, informeren, iets verkopen, ontwikkelen, leren. En daarmee zorgt Luna dat uw evenement een succes wordt – zowel voor het publiek als gezien vanuit het doel dat de organisatie heeft.

Luna heeft al vele bedrijfsopeningen, open podia, manifestaties, sportevenementen, recepties, jubilea, culturele avonden, feesten, braderieën en productpresentaties tot een schitterend succes gemaakt met haar performance, quizmastersschap, speech, presentatie of als host.

Luna Lunettes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Luna Lunettes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Luna Lunettes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Luna Lunettes en de eventuele overige kosten om een optreden van Luna Lunettes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Luna Lunettes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Luna Lunettes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Luna Lunettes checken, een gratis optie plaatsen op Luna Lunettes en de boeking(en) van Luna Lunettes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Luna Lunettes, BOEKINGSBUREAU Luna Lunettes, BOEKINGSBURO Luna Lunettes, ENTERTAINMENTBUREAU Luna Lunettes, ENTERTAINMENTBURO Luna Lunettes, ARTIESTENBUREAU Luna Lunettes, BOEKINGSKANTOOR Luna Lunettes, IMPRESARIAAT Luna Lunettes, MUZIEKBURO Luna Lunettes, MUZIEKBUREAU Luna Lunettes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Luna Lunettes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Luna Lunettes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Luna Lunettes.

Offerte Luna Lunettes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag