Chimène van Oosterhout

Eigenschappen Chimène van Oosterhout boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chimène van Oosterhout boeken?

Chimène van Oosterhout boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chimène van Oosterhout.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chimène van Oosterhout.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chimène van Oosterhout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chimène van Oosterhout plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chimène van Oosterhout

Actrice en presentatrice

Na haar VWO besloot Chimène verder te studeren hetgeen heeft geresulteerd in het behalen van haar Communicatie Diploma. Daarna heeft ze ook nog Psychologie gestudeerd. Aangezien dit voor haar nog niet voldoende was, zorgde zij er ook voor dat ze inmiddels 6 talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans) spreekt en hierin ook lezingen en dagvoorzitterschap verzorgt. Nadat zij in verschillende commercials, bedrijfspresentaties en gastrollen in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘Onderweg Naar Morgen’, ‘Het Zonnetje in Huis’ en ‘Mijn Dochter en Ik’, haar expertise heeft laten zien, werd zij oproepster bij de TROS, vervolgens stapte ze over naar het toenmalige Veronica, later Yorin/RTL, en presenteerde daar verschillende programma’s, zoals ‘Motor TV’, ‘Go Travel’, ‘Yorin Travel’, ‘Veronica Goes Back to the US of A’, ‘Demolition Cars’ en ‘City Report’. Bij SBS6 presenteerde zij (na vertrek van Adam Curry en Robert ten Brink) ‘Sterrenbeurs’ en ‘Snowmagazine Vips’. Op NET5 was zij te zien in ‘Peking Express’, samen met Bart Veldkamp, en in ‘Wildebeesten’. Tot slot speelde zij ook de hoofdrol in de Amerikaanse speelfilm ‘Ex-Patriots’. U kunt Chimène boeken als spreker voor een dagvoorzitterschap, presentatie, evenement en voor het geven van lezingen.

Chimène van Oosterhout boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chimène van Oosterhout.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chimène van Oosterhout, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chimène van Oosterhout en de eventuele overige kosten om een optreden van Chimène van Oosterhout mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chimène van Oosterhout.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chimène van Oosterhout. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chimène van Oosterhout checken, een gratis optie plaatsen op Chimène van Oosterhout en de boeking(en) van Chimène van Oosterhout voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chimène van Oosterhout, BOEKINGSBUREAU Chimène van Oosterhout, BOEKINGSBURO Chimène van Oosterhout, ENTERTAINMENTBUREAU Chimène van Oosterhout, ENTERTAINMENTBURO Chimène van Oosterhout, ARTIESTENBUREAU Chimène van Oosterhout, BOEKINGSKANTOOR Chimène van Oosterhout, IMPRESARIAAT Chimène van Oosterhout, MUZIEKBURO Chimène van Oosterhout, MUZIEKBUREAU Chimène van Oosterhout, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chimène van Oosterhout, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chimène van Oosterhout, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chimène van Oosterhout.

 

Offerte Chimène van Oosterhout aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag