Rene Mioch

Eigenschappen Rene Mioch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rene Mioch boeken?

Rene Mioch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Mioch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Mioch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Mioch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Mioch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rene Mioch

René Mioch is ondertussen Nederlands’ meest bekende exportproduct op gebied van film.
Hij interviewde de afgelopen jaren vrijwel alle groten der aarde en is één van de bekendste filmiconen in Nederland. Niet zo gek als u bedenkt dat zijn onvermoeibare enthousiasme voor film en filmmakers stimulerend werkt voor de sterren én voor het publiek.
De mediacarrière van René begon al op jonge leeftijd. Hij combineerde een opleiding aan de Vrije Leergangen van de Vrije Universiteit in Amsterdam met zijn werk als freelance radiojournalist. Terwijl zijn medestudenten zich voorbereiden op het vak van leraar, presenteerde René al diverse radio- en televisieprogramma’s.
Vanaf 1985 heeft René zichzelf zichtbaar opgewerkt tot entertainment- en filmexpert en is hij inmiddels een bekend gezicht langs de nationale en internationale rode lopers. René combineert het maken van filmprogramma’s en het schrijven over film met zijn reizen naar Hollywood. Daarnaast is hij actief bezig met het organiseren van filmevenementen.
Naast film en entertainment heeft René zich ook gespecialiseerd in andere onderwerpen. Samen met Arjan Ederveen presenteerde René een serie trainingen voor het personeel van Interpay over ‘klantgericht handelen’. De serie werd vele malen bekroond.

René Mioch als spreker

René Mioch is een Nederlandse journalist, filmdeskundige en multimediaproducent die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Regelmatig verschijnt hij in de landelijke media en wordt hij gevraagd als deskundige in televisieprogramma’s zoals RTL Late NightShownieuws en Pauw. Daarnaast treedt hij regelmatig op tijdens congressen, seminars en uiteenlopende evenementen.

Als bedrijf kunt u René Mioch niet alleen boeken als spreker, maar ook als presentator of dagvoorzitter. Dankzij zijn jarenlange ervaring met televisiewerk is hij de ideale presentator voor uw workshop, awardshow, bedrijfspresentatie, jubileum, productlancering of andersoortige evenement. Zijn achtergrond als journalist maakt hem bovendien de ideale dagvoorzitter en gespreksleider. Op bevlogen en humoristische wijze zorgt hij ervoor dat discussies tot de kern komen, zonder dat het publiek ook maar een moment de aandacht verliest.

Wilt u de ervaren televisiepersoonlijkheid René Mioch ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator op uw congres, awardshow of andersoortige zakelijke bijeenkomst? U kunt deze gelouterde filmdeskundige boeken door contact op te nemen met ons.

Rene Mioch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rene Mioch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Mioch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Mioch en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Mioch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Mioch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rene Mioch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rene Mioch checken, een gratis optie plaatsen op Rene Mioch en de boeking(en) van Rene Mioch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rene Mioch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag