Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Et tu, Bruta! boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Et tu, Bruta! boeken?

Et tu, Bruta! boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Et tu, Bruta!.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Et tu, Bruta!.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Et tu, Bruta! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Et tu, Bruta! plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Et tu, Bruta!

Lunchvoorstelling

Vier vrouwen met jaloersmakend werk, een druk sociaal leven, begerenswaardige echtgenoten (die koken, strijken, wassen en geen beroerde minnaars zijn) en, jawel: kinderen. Kortom, de perfecte blauwdruk van de moderne vrouw die het allemaal heeft. Hoewel…

In Et tu, Bruta!, een unieke voorstelling voor lunch, borrel of presentatie, bespreken – in willekeurige samenstelling – Eva Posthuma de Boer, Nellerike de Voogd, Liesbeth Staats en Aaf Brandt Corstius op openhartige en schaamteloze wijze hun intense, soms ingewikkelde, altijd voortrazende maar nooit saaie levens met elkaar. Ze doen dat in brieven die de toehoorders laten schaterlachen van herkenning, fronzen van verbazing en, ja, stiekem naar het papieren servetje doen grijpen van ontroering. Et tu, Bruta! is een hilarische maar vaak ook ontroerende voorstelling voor het hele bedrijf (m/v), van de kantinejuffrouw tot het middelmanagement, en van de schoonmakers tot de CEO. Het enige waar u voor op moet passen is dat u niet vergeet te eten…

Eva Posthuma de Boer is schrijfster en theaterproducent. In 2009 verscheen haar meest recente roman, Lichthart Nellerike de Voogd is theatermaakster en schrijfster. Ze trad vele jaren op met cabaretduo Zusje Voogd. Momenteel toert ze met Vet Kindercabaret 2 door het land.Liesbeth Staats is tv-journalist. Presenteerde jarenlang Het Jeugdjournaal en is sinds twee jaar verslaggever en presentator van Eenvandaag. Aaf Brandt Corstius is columniste van de Volkskrant en auteur van o.a. Dan ook maar meteen een jurk aan (cursief!) en Het handboek voor de moderne vrouw (met Machteld van Gelder).

 

Et tu, Bruta! boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Et tu, Bruta!.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Et tu, Bruta!, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Et tu, Bruta! en de eventuele overige kosten om een optreden van Et tu, Bruta! mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Et tu, Bruta!.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Et tu, Bruta!. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Et tu, Bruta! checken, een gratis optie plaatsen op Et tu, Bruta! en de boeking(en) van Et tu, Bruta! voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Et tu, Bruta!, BOEKINGSBUREAU Et tu, Bruta!, BOEKINGSBURO Et tu, Bruta!, ENTERTAINMENTBUREAU Et tu, Bruta!, ENTERTAINMENTBURO Et tu, Bruta!, ARTIESTENBUREAU Et tu, Bruta!, BOEKINGSKANTOOR Et tu, Bruta!, IMPRESARIAAT Et tu, Bruta!, MUZIEKBURO Et tu, Bruta!, MUZIEKBUREAU Et tu, Bruta!, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Et tu, Bruta!, ARTIESTENBOEKINGSBURO Et tu, Bruta!, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Et tu, Bruta!.

 

Offerte Et tu, Bruta! aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag