Eigenschappen Femke Wolthuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Femke Wolthuis boeken?

Femke Wolthuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Femke Wolthuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Femke Wolthuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Femke Wolthuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Femke Wolthuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Femke Wolthuis

Radionieuwslezer, presentatrice en theatermaker
Femke Wolthuis presenteerde tien jaar lang het RTL Ontbijtnieuws en RTLZ. Tegenwoordig is ze presentator van het NOS radiojournaal en bekend van haar bijdrage aan het Met het Oog op Morgen. Ze studeerde aan de toneelacademie in Maastricht. Vervolgens studeerde ze film-, tv- en theaterwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Sinds 1995 maakt zij cabaret op maat en presenteert ze de meest uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen. PresentatieNatuurlijk leidt Femke vanuit haar ruime journalistieke ervaring uw bijeenkomst professioneel en deskundig en bewaakt ze de inhoud en vorm, waardoor het thema optimaal over het voetlicht komt. In het Engels, Duits of Nederlands; Femke houdt de lijn in de gaten en dwingt op charmante wijze ieders aandacht af. Haar kracht is mensen te verbinden door met humor een open en ontwapenende sfeer te scheppen. Maar zonder de serieuze kant van de zaak uit het oog te verliezen, doet ze dit wel graag nét even een tikje anders … Uitdagend. Theatraal. Muzikaal.Dagvoorzitter met muzikale verrassingPresentaties van Femke zijn een belevenis doordat ze niet schuwt haar theatrale talenten in te zetten. Samen met pianist en sidekick Eric Bergsma houdt ze de zaal alert en zorgt ze ervoor dat eventuele terughoudendheid plaatsmaakt voor spontaniteit. Daardoor staat iedereen open voor wat er geboden en besproken wordt. Met muziek geven Eric en Femke vaart en energie aan het programma. Zo kan Femke iedereen verrassen door plotseling in een lied uit te barsten waarin het thema van de dag is verwerkt. De droogkomische humor van Eric vormt een aanstekelijk contrast met de spontaniteit van Femke en zorgt voor de broodnodige relativering.

Femke Wolthuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Femke Wolthuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Femke Wolthuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Femke Wolthuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Femke Wolthuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Femke Wolthuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Femke Wolthuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Femke Wolthuis checken, een gratis optie plaatsen op Femke Wolthuis en de boeking(en) van Femke Wolthuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Femke Wolthuis, BOEKINGSBUREAU Femke Wolthuis, BOEKINGSBURO Femke Wolthuis, ENTERTAINMENTBUREAU Femke Wolthuis, ENTERTAINMENTBURO Femke Wolthuis, ARTIESTENBUREAU Femke Wolthuis, BOEKINGSKANTOOR Femke Wolthuis, IMPRESARIAAT Femke Wolthuis, MUZIEKBURO Femke Wolthuis, MUZIEKBUREAU Femke Wolthuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Femke Wolthuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Femke Wolthuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Femke Wolthuis.

Offerte Femke Wolthuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag