Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Dirk Anton van Mulligen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Dirk Anton van Mulligen boeken?

drs. Dirk Anton van Mulligen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Dirk Anton van Mulligen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Dirk Anton van Mulligen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Dirk Anton van Mulligen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Dirk Anton van Mulligen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Dirk Anton van Mulligen

Auteur en specialist in organisatie interventies
Dirk Anton van Mulligen (1967) is auteur en specialist in snelle en effectieve organisatieinterventies. Op kansrijke kruispunten, maar ook bij impasses en interne spanningen. Hij brengt flow waar het vast zit. Daarnaast is Dirk Anton vertrouwenspersoon, oftewel executive confidant,voor topmanagers. Zijn vermogen om zich op mensen en hun situatie af te kunnen stemmen, is uniek. Hij is co-auteur van het boek ‘Geef je organisatie toekomst’, een roadmap voor bouwers aan toekomstbestendige organisaties.Dirk Anton van Mulligen studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij richt zich op de human factor om organisaties door transities heen te loodsen. Daarbij zoekt hij altijd naar het unieke om mensen in beweging te krijgen. Zo werkt hij bijvoorbeeld met de MindLamp uit Princeton, die reageert op de mindset van mensen. Zijn fascinatie voor transities is gewekt tijdens zijn aanwezigheid bij de val van de muur in Berlijn in 1989.De lezingen van Dirk Anton van Mulligen inspireren en laten mensen anders naar vanzelfsprekende zaken kijken. Een mix van up-to-date kennis, verrassende inzichten en humor, met persoonlijke verhalen die blijven hangen. Hij voelt zich thuis op het podium en heeft een heldere en rustige wijze van presenteren en voorzitten. 

drs. Dirk Anton van Mulligen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Dirk Anton van Mulligen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Dirk Anton van Mulligen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Dirk Anton van Mulligen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Dirk Anton van Mulligen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Dirk Anton van Mulligen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Dirk Anton van Mulligen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Dirk Anton van Mulligen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Dirk Anton van Mulligen en de boeking(en) van drs. Dirk Anton van Mulligen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Dirk Anton van Mulligen, BOEKINGSBUREAU drs. Dirk Anton van Mulligen, BOEKINGSBURO drs. Dirk Anton van Mulligen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Dirk Anton van Mulligen, ENTERTAINMENTBURO drs. Dirk Anton van Mulligen, ARTIESTENBUREAU drs. Dirk Anton van Mulligen, BOEKINGSKANTOOR drs. Dirk Anton van Mulligen, IMPRESARIAAT drs. Dirk Anton van Mulligen, MUZIEKBURO drs. Dirk Anton van Mulligen, MUZIEKBUREAU drs. Dirk Anton van Mulligen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Dirk Anton van Mulligen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Dirk Anton van Mulligen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Dirk Anton van Mulligen.

 

Offerte drs. Dirk Anton van Mulligen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag