Bobbie Bodt

Eigenschappen Bobbie Bodt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bobbie Bodt boeken?

Bobbie Bodt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bobbie Bodt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bobbie Bodt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bobbie Bodt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bobbie Bodt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bobbie Bodt

Extra informatie Bobbie Bodt

Bobbie Bodt (Arnhem, 18 november 1992) is presentatrice en YouTuber.

Bobbie droomde er als klein meisje al van om ooit televisie te maken. Hierdoor pakte ze een aantal jaar geleden haar koffers en verhuisde naar Haarlem om daar de opleiding Media & Entertainment Management te volgen. Eenmaal aan de studie wilde ze meer praktijk ervaring opdoen en deed ze naast haar studie productie- en redactiewerkzaamheden. Al snel merkte ze dat ze nog vrolijker werd wanneer ze voor de camera stond.

Ze deed mee aan het BNN programma ‘3 op Reis Backpack’ en is voor de finale naar Hongkong gereisd. Eenmaal terug in Nederland is ze gevraagd om het online platform Concentrate te presenteren. Daarnaast heeft ze een half jaar op de redactie gezeten om zich meer te ontwikkelen in het maken van content. Ook kun je haar zien op het YouTube kanaal Ferzuz en is ze hard aan het werk om haar eigen kanaal te starten.

Bobbie staat bekend om haar enthousiasme, spontaniteit en harde lach. Ze is stoer en zoekt graag haar grens op.

Bobbie Bodt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bobbie Bodt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bobbie Bodt en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bobbie Bodt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bobbie Bodt checken, een gratis optie plaatsen op Bobbie Bodt en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Bobbie Bodt boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag