Bobbie Bodt

Eigenschappen Bobbie Bodt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bobbie Bodt boeken?

Bobbie Bodt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bobbie Bodt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bobbie Bodt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bobbie Bodt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bobbie Bodt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bobbie Bodt

Extra informatie Bobbie Bodt

Bobbie Bodt (Arnhem, 18 november 1992) is presentatrice en YouTuber.

Bobbie droomde er als klein meisje al van om ooit televisie te maken. Hierdoor pakte ze een aantal jaar geleden haar koffers en verhuisde naar Haarlem om daar de opleiding Media & Entertainment Management te volgen. Eenmaal aan de studie wilde ze meer praktijk ervaring opdoen en deed ze naast haar studie productie- en redactiewerkzaamheden. Al snel merkte ze dat ze nog vrolijker werd wanneer ze voor de camera stond.

Ze deed mee aan het BNN programma ‘3 op Reis Backpack’ en is voor de finale naar Hongkong gereisd. Eenmaal terug in Nederland is ze gevraagd om het online platform Concentrate te presenteren. Daarnaast heeft ze een half jaar op de redactie gezeten om zich meer te ontwikkelen in het maken van content. Ook kun je haar zien op het YouTube kanaal Ferzuz en is ze hard aan het werk om haar eigen kanaal te starten.

Bobbie staat bekend om haar enthousiasme, spontaniteit en harde lach. Ze is stoer en zoekt graag haar grens op.

Bobbie Bodt en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Bobbie Bodt boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bobbie Bodt. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bobbie Bodt, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Bobbie Bodt inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bobbie Bodt.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Bobbie Bodt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag