Monica Geuze

Eigenschappen Monica Geuze boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Monica Geuze boeken?

Monica Geuze boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Monica Geuze.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Monica Geuze.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Monica Geuze ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Monica Geuze plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Monica Geuze

Extra informatie Monica Geuze

Monica Geuze boeken als DJ op uw evenement? Monica Geuze is niet alleen populair geworden als DJ van Ronnie Flex, tegenwoordig wordt ze ook steeds vaker herkend vanwege haar vlogs. Monica legt haar leven vast op video en deelt die dagelijks met ruim zestigduizend abonnees op haar Youtube kanaal (monicageuze95). Begin juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira. De clip passeerde na slechts twee weken al de 1 miljoen views. Op dit moment is Monica Geuze een van de meest geboekte artiesten en stijgt ze wekelijks in populariteit.

Monica Geuze en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Monica Geuze boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Monica Geuze. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Monica Geuze, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Monica Geuze inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Monica Geuze.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Monica Geuze aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag