Beautynezz boeken

Eigenschappen BeautyNezz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

BeautyNezz boeken?

BeautyNezz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BeautyNezz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BeautyNezz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BeautyNezz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BeautyNezz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van BeautyNezz

Extra informatie BeautyNezz

Welkom bij BeautyNezz! Ik ben Joy en ik blog over de nieuwste trends in beauty en fashion vanuit Nederland en Amerika. Speciaal voor tieners en iedereen die het leuk vindt! Abonneer gratis op mijn YouTube kanaal BeautyNezz. Zo weet jij als eerste dat er een nieuwe video online is!
BeautyNezz, pseudoniem van Joy, is een Nederlandse youtuber, die vooral video’s maakt over lifestyle, cosmetica en mode.

De populaire Joy maakt op haar kanaal BeautyNezz video’s over de nieuwste trends in fashion en beauty en bespreekt hiernaast alle andere dingen die haar bezighouden. Om de twee maanden reist Joy met haar familie van Nederland naar Orlando in Florida, waar ze na twee maanden weer terugkeert naar Apeldoorn. Joy is geen onbekende bij de VEED awards. Zo won zij in 2015 de ‘VEED Talent Award’ en in 2016 ook al de award voor ‘Beste Vrouwelijke YouTuber’.

Ook in 2017 mocht zij zich weer voegen bij de winnaars van de VEED awards. Het talent van Joy beperkt zich niet alleen tot het maken van video’s voor haar kanaal. Zo presenteert ze sinds 2016 haar eigen televisieshow ‘Joy & Bart’ op Nickelodeon! en mocht ze voor de Kid’s Choice Awards 2016 verslag doen van het evenement in Los Angeles.

BeautyNezz en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

BeautyNezz boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BeautyNezz. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BeautyNezz, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

BeautyNezz inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BeautyNezz.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte BeautyNezz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag