Kalvijn

Eigenschappen Kalvijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kalvijn boeken?

Kalvijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kalvijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kalvijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kalvijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kalvijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kalvijn

Extra informatie Kalvijn

Kalvijn boeken voor een Q&A op uw evenement? In zijn 8e levensjaar begon Kelvin met een vriend en een webcam stop-motion video’s te maken, bestaande uit gebeurtenissen gemaakt met Lego. Na enkele jaren week zijn interesse naar vlog’s en bekeek hij vooral bekende YouTubers in het buitenland. Dit zorgde er voor dat hij op zijn 13e zijn eerste vlog op YouTube zette op het kanaal genaamd TheKelvlog. Na een tijd was deze video meer dan 100.000 keer bekeken. Door dit succes groeide zijn zelfvertrouwen en begon hij steeds meer video’s te maken. Elke video werd een succes en dit zorgde mede er voor dat zijn familie en vrienden hem steeds meer steunde voor het feit dat hij video’s maken verkoos boven het boerenleven. Sindsdien is de TheKelVlog ontzettend gegroeid en heeft dit kanaal bijna 250.000 geregistreerde abonnees met meer dan 21 miljoen views. Sinds kort is de kanaalnaam veranderd naar Kalvijn.

Kalvijn en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Kalvijn boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kalvijn. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kalvijn, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Kalvijn inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kalvijn.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Kalvijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag