NiceNienke boeken

Eigenschappen NiceNienke boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

NiceNienke boeken?

NiceNienke boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van NiceNienke.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van NiceNienke.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van NiceNienke ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van NiceNienke plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie NiceNienke

Biografie Nienke Helthuis/NiceNienke

Ze is in Nederland je buurmeisje of klasgenoot, maar in Brazilië wereldberoemd. Nienke Helthuis (online beter bekend als NiceNienke) heeft een eigen YouTube-kanaal met meer dan 3 miljoen abonnees, waarvan de populairste video meer dan 20 miljoen keer is bekeken.

De razend populaire influencer heeft haar hobby uit weten te bouwen tot een succesvol merk en dient hiermee als inspirerend voorbeeld voor iedereen met online ambities. Steeds meer organisaties willen Nienke dan ook inhuren voor een boeiende lezing over YouTube, social media en het starten van een eigen bedrijf na een viral video.

Het grote succes zorgt ervoor dat steeds meer organisaties Nienke Helthuis willen boeken voor een presentatie. Achter de groei van haar bedrijf gaan hard werken en een slimme zakelijke strategie schuil. Nienke reist regelmatig af naar het land van haar fanbase om daar te netwerken en video’s op te nemen. Zo komt ze onder meer in Rio de Janeiro, São Paolo en Curitiba.

Inmiddels is Nienke uitgegroeid tot een ware expert op het gebied van business, social media en meertaligheid. Ze weet alles over de geschiedenis, mensen, het eten en de cultuur van Brazilië en specialiseert zich in het geven van voorlichting over de Engelse taal.

Ze ontdekt dat slechts weinig Brazilianen de Engelse taal goed beheersen en wil hier graag verandering in brengen voor de jeugd, de mensen en het land zelf. Ook in andere landen zoals Ierland willen organisaties haar inhuren als spreker voor een lezing over Engelstalige lessen.

De carrière van Nienke Helthuis bevindt zich momenteel in een stroomversnelling. Naast haar lezingen verzorgt ze ook optredens op televisie. Zo was ze eerder al te bewonderen in The Noite com Danilo Gentili (grote Braziliaanse talkshow) en RTL Late Night. Ook is de influencer het gezicht voor The Voice Global (een online platform van Talpa) en gaat ze aan de slag als presentator voor SBS6.

Nienke beleeft enorm plezier aan haar gevarieerde werkzaamheden, maar het succes is haar bepaald niet aan komen waaien. Na de eerste viral video heeft ze keihard gewerkt om het ritme en de continuïteit van haar video’s steeds verder op te schroeven.

Aan organisaties die haar inhuren voor een lezing, onthult Nienke graag hoe ze omgaat met het algoritme van YouTube. Ook vertelt ze haar publiek hoe je als YouTuber moet omschakelen om een bedrijf op te bouwen na het uitbrengen van een viral video. Ze legt hierbij uit hoe je een succesvol YouTube-kanaal beheert voor een land waarvan je de taal niet spreekt.

NiceNienke en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

NiceNienke boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van NiceNienke. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van NiceNienke, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

NiceNienke inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van NiceNienke.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte NiceNienke aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag