Amanda van Efferink boeken

Eigenschappen Amanda van Efferink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Amanda van Efferink boeken?

Amanda van Efferink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amanda van Efferink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amanda van Efferink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amanda van Efferink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amanda van Efferink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Amanda van Efferink

Amanda is modestylist, illustrator, designer, personal shopper, instagram-influencer en vooral bekend om haar roze, uitgesproken glitzie outfits. Laat je betoveren in haar wereld vol met roze, glitter, fluff en kunst. Haar wereld is jouw wereld. Positief, jezelf durven zijn en laten zien wat je denkt staan hier voor op. En zoals ze altijd zegt: ‘When in doubt, always add some glitter baby. You are magic!’

Amanda van Efferink en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Amanda van Efferink boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amanda van Efferink. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amanda van Efferink, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Amanda van Efferink inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amanda van Efferink.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Amanda van Efferink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag