Marije Zuurveld boeken

Eigenschappen Marije Zuurveld boeken

Prijs
Op aanvraag

Marije Zuurveld boeken?

Marije Zuurveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marije Zuurveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marije Zuurveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marije Zuurveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marije Zuurveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marije Zuurveld

Extra informatie Marije Zuurveld

Marije Zuurveld is een Nederlandse YouTuber. De in 2012 begonnen YouTuber heeft al drie keer de VEED awards weten te winnen: Beste vrouwelijke YouTuber (2x) en Beste beauty YouTuber.
Daarnaast speelt Marije Zuurveld ‘Femke’ in de serie ‘De Slet van 6 VWO’ en coacht zij jonge YouTubers in het programma ‘De Viral Fabriek’ op Nickelodeon.

Marije Zuurveld en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Marije Zuurveld boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marije Zuurveld. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marije Zuurveld, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Marije Zuurveld inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marije Zuurveld.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Marije Zuurveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag