OnneDi

Eigenschappen Dionne / onneDi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dionne / onneDi boeken?

Dionne / onneDi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dionne / onneDi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dionne / onneDi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dionne / onneDi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dionne / onneDi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dionne / onneDi

Extra informatie Dionne / onneDi

OnneDi (pseudoniem van Dionne Slagter) is een Nederlandse YouTuber.

OnneDi is opvallend vanwege haar tatoeages en haar hondje Dolly. OnneDi werkt samen met YouTubers zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn en ze had een relatie met Kaj van der Ree. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk. Hierin beoordeelt ze speelgoed en gadgets. In 2016 verscheen hier een gelijknamig boek van. Ze had een rol in films: Kappen!, De familie Slim en 100% Coco. Van deze laatste film is de titelsong van haar. Ze was stemacteur van moeder Templeton in The Boss Baby.

Elke vrijdag kan je een nieuwe aflevering vinden van haar serie: “Leuk of Meuk?” en op dinsdag een random video.

Dionne / onneDi en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Dionne / onneDi boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dionne / onneDi. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dionne / onneDi, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Dionne / onneDi inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dionne / onneDi.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Dionne / onneDi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag