Dylan Haegens

Eigenschappen Dylan Haegens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dylan Haegens boeken?

Dylan Haegens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dylan Haegens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dylan Haegens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dylan Haegens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dylan Haegens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dylan Haegens

Extra informatie Dylan Haegens

Dylan Haegens is een YouTuber en content creator. Met zijn kanaal Dylanhaegens is Dylan de koning van de YouTube top 10’s en heeft één van de grootste followings in Nederland. Dylan is winnaar van de Veed Award ‘Beste Comedy YouTuber 2016’.

Dylan Haegens boeken voor ceremonials, panels, meet & greet of Q&A? Dylan Haegens is een YouTuber en content creator. Met zijn kanaal Dylanhaegens is Dylan de koning van de YouTube top 10’s en heeft één van de grootste followings in Nederland. Dylan is winnaar van de Veed Award ‘Beste Comedy YouTuber 2016’. Dylan Haegens is de perfecte allround gast voor events, waarbij hij alléén of zelfs samen met zijn bekende team aanwezig kan zijn.

Dylan Haegens is de perfecte allround gast voor events, waarbij hij alléén of zelfs samen met zijn bekende team aanwezig kan zijn.

Boek deze Maker voor:
Ceremonials | Panels | Meet & Greet | Q & A

Dylan Haegens en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Dylan Haegens boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dylan Haegens. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dylan Haegens, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Dylan Haegens inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dylan Haegens.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Dylan Haegens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag