Beautygloss

Eigenschappen Beautygloss boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Beautygloss boeken?

Beautygloss boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beautygloss.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beautygloss.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beautygloss ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beautygloss plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Beautygloss

Extra informatie Beautygloss

Beautygloss boeken voor een meet & greet, als spreker of als beauty specialist? Op vierjarige leeftijd kwam Feoktistova met haar ouders naar Nederland. Ze volgde een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), gevolgd door een MBO-opleiding tot onderwijsassistent en de HBO-opleiding Sociale Pedagogische Hulpverlening (SPH). In 2007 startte Feoktistova de website Beautygloss, een blog over make-up en schoonheidsproducten. De blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de bestbezochte beautyweblogs van Nederland, met naar schatting 650.000 unieke bezoekers per maand. In 2009 maakte ze van het weblog een eigen bedrijf, waar ze vanaf 2010 gedurende drie jaar een webshop aan toevoegde. Het leverde haar in 2011 de Viva400 Award in de categorie “zakelijk” op, een jaarlijkse prijs van het tijdschrift Viva. Twee jaar later won Feoktistova met haar website de Holland Beauty Award in de categorie “beste blogger”. In 2014 kwamen er op haar YouTube kanaal naast beautyvideos tijdelijk ook vlogs online. Eind 2014/begin 2015 begon ze een nieuw YouTubekanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. In 2015 en 2016 won ze een VEED Award voor Beste Beauty YouTuber. Op 3 november 2016 liet ze op haar blog weten dat ze stopte met bloggen en ze zich volledig ging focussen op YouTube.

Beautygloss en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Beautygloss boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beautygloss. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beautygloss, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Beautygloss inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beautygloss.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

 

Offerte Beautygloss aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag