Simon de Wit boeken

Eigenschappen Simon de Wit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Simon de Wit boeken?

Simon de Wit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Simon de Wit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Simon de Wit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Simon de Wit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Simon de Wit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Simon de Wit

Extra informatie Simon de Wit

Biografie Simon de Wit

De talentvolle Simon de Wit begon vier jaar geleden met zijn YouTube-kanaal waar hij voornamelijk sketches maakte. Inmiddels is zijn YouTube-kanaal helemaal omgedraaid en focust hij zich volledig op de muziekwereld. Hij was genomineerd voor een VEED Award 2018, tikte afgelopen week de 100.000 abonnees aan en heeft al negen nummers op Spotify staan. Reden genoeg om Simon het hemd van het lijf te vragen.

‘Ik begon op een regenachtige zondagmiddag’
Twee maanden geleden stond zijn aantal abonnees nog op 50.000, inmiddels heeft hij de 100.000 aangetikt. Dat kan ook niet anders met het talent dat Simon heeft. “Ik ben ooit begonnen op een regenachtige zondagmiddag. Ik maakte aan het begin vooral sketchachtige video’s. Later ging ik dat steeds meer combineren met muziek. Rutger Vink (Furtjuh) pikte één van mijn video’s op. Hij was toen al een van de grotere YouTubers, toen ging het balletje een beetje rollen.”

‘Ik wilde toen ik 14 was de nieuwe Martin Garrix worden’
Sinds jongs af aan is Simon al bezig met muziek maken, hij begon jong met gitaar spelen en zingen. “Toen ik 14 was wilde ik de nieuwe Martin Garrix worden, dus probeerde ik ook van die deuntjes te maken enzo. Dat vond ik toen veel te moeilijk en ben ik er mee gestopt. Uiteindelijk heb ik dit weer opgepakt en werd ik hier steeds beter in. Ik begon het ook echt leuk te vinden en er plezier in te krijgen.”

‘Dit is het perfecte moment om over te gaan op Engels’
In 2017 startte Simon met de ‘One Hour Song Challenge’ op zijn kanaal. Hierdoor kwam zijn focus op het kanaal volledig op muziek te liggen. Hoe hij op het idee kwam? “Ik zat samen met een vriend in de trein. Ik wilde iets doen op mijn kanaal met muziek. Hij had het idee dat ik misschien liedjes kon gaan samenvoegen in één minuut, dit was een populair concept wat al bestond. Uiteindelijk kwam dit idee eruit.” Inmiddels kijken veel buitenlandse mensen de video’s van Simon en neemt hij zijn video’s dan ook op in het Engels. “Ik kreeg steeds meer Amerikaanse volgers en reacties, dus ik dacht dit is het perfecte moment om over te gaan op Engels.”

‘Ik hoop dat ik op een dag ook zo goed word’
Als Simon één Nederlandse artiest zou mogen kiezen waar hij mee samen wil werken zou het Martin Garrix zijn. Andere internationale idolen van hem? “Charlie Puth en Jon Bellion zijn wel twee voorbeelden voor mij. Zij produceren en schrijven beiden hun eigen nummers. Daarnaast zijn zij ook nog eens ontzettend muzikaal. Ik hoop dat ik op een dag ook zo goed word en alles gewoon zelf kan. Inmiddels produceer en maak ik sinds 2 jaar echt mijn eigen muziek.”

Blanks is een mix van mijn voor- en achternaam’
Inmiddels heeft Simon al negen songs op Spotify staan onder zijn internationale artiestennaam ‘Blanks’. “Ik denk dat Simon de Wit niet echt makkelijk uit te spreken is voor Engelse mensen. Blanks is een mix van mijn achternaam en zijn voornaam. Blanks is vertaald een soort ongeschreven blad waar je alle kanten mee op kan. Dat spreekt me wel aan, de ene dag vind ik dit leuk en de andere dag dat.”

‘Dat gun ik iedereen’
Simon heeft nog één belangrijk punt wat hij mee wil geven aan iedereen. “Geniet altijd, dit probeer ik zelf ook te doen in mijn video’s. Ik geniet ontzettend van wat ik doe en zelf maak, daar word ik heel blij van en gun ik iedereen.”

Simon de Wit en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Simon de Wit boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Simon de Wit. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Simon de Wit, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Simon de Wit inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Simon de Wit.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Simon de Wit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag