Cynthia Schultz

Eigenschappen Cynthia Schultz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cynthia Schultz boeken?

Cynthia Schultz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cynthia Schultz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cynthia Schultz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cynthia Schultz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cynthia Schultz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cynthia Schultz

Extra informatie Cynthia Schultz

Cynthia Schultz is één van Nederlands grootste beauty-experts en weet dan ook alle ins & outs van elk beauty onderwerp. Ze is de vrouw achter de populaire website www.misslipgloss.nl, die ze als 16-jarig meisje oprichtte. Inmiddels krijgt haar site ruim 50.000 unieke bezoekers per dag.

Cynthia schrijft als beautyredacteur ook voor bladen zoals CosmoGIRL en MetroMODE. In 2013 kwam haar eerste boek BEAUTY uit. Ook op televisie deelt Cynthia haar kennis als beautydeskundige bij Koffietijd en TLC: TLC Make-Up. Cynthia geeft met veel passie lezingen over social media, beauty, ondernemen en bloggen.

Cynthia Schultz en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Cynthia Schultz boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cynthia Schultz. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cynthia Schultz, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Cynthia Schultz inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cynthia Schultz.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Cynthia Schultz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag