Geraldine Kemper

Eigenschappen Geraldine Kemper boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geraldine Kemper boeken?

Geraldine Kemper boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geraldine Kemper.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geraldine Kemper.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geraldine Kemper ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geraldine Kemper plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Geraldine Kemper

Extra informatie Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentatrice.

Geraldine deed een onvergetelijke lapdance tijdens één van de laatste rondes van ‘Sterretje Gezocht’ van BNN. Hiermee bewijst deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Ze mag zichzelf bij BNN vervolgens bewijzen als presentatrice van het programma ‘Try Before You Die’.

Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’, waarin ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.

Elk seizoen maakt Geraldine voor ‘Spuiten en Slikken’ weer uiteenlopende items en reist ze voor BNN de hele wereld rond, zowel voor ‘Spuiten en Slikken op Reis’, als voor ‘3 op Reis’. Daarnaast gaat zij de strijd aan met Ruben Nicolai in ‘Ruben versus Geraldine’. In 2015 wordt Geraldine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland.

In het programma ‘3 op Reis Backpack’ voor BNN reist Geraldine samen met verschillende jonge backpackers door Europa. Daarnaast gaat Geraldine samen met BNN collega Jan Versteegh op zoek naar de beste freestyler van Nederland in het programma, ‘The Freestyle Games’. Ook is Geraldine in 2015 één van de drie genomineerden voor de Zilveren Televizier- Ster Vrouw als onderdeel van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar is zij weer één van de drie genomineerden hiervoor.

Begin 2016 ging zij de strijd aan met collega Jan Versteegh in het BNN programma Jan versus Geraldine en ging zij voor Staying Alive naar Alaska om daar te overleven in de wildernis. Geraldine en Jan Versteegh hebben het stokje overgenomen van Dennis Storm en Valerio Zeno en presenteren tegenwoordig het programma ‘Proefkonijnen’. In dit programma duiken ze de wetenschap in en geven antwoord op bijzondere vragen. Daarnaast presenteert Geraldine het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’.

Geraldine Kemper boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geraldine Kemper, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geraldine Kemper en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geraldine Kemper.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geraldine Kemper checken, een gratis optie plaatsen op Geraldine Kemper en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Geraldine Kemper aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag