Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anne De Baetzelier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anne De Baetzelier boeken?

Anne De Baetzelier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne De Baetzelier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne De Baetzelier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne De Baetzelier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne De Baetzelier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anne De Baetzelier

Meertalige presentatrice en voormalig Miss België

Nadat Anne De Baetzelier in 1989 Miss België werd, ging ze aan de slag als omroepster bij de commerciële tv-zender VTM. Sinds 1989 heeft ze al meer dan 15 verschillende tv-programma’s gepresenteerd, gaande van spel- tot muziekprogramma’s en talkshows en magazines. Ze heeft met bekende artiesten gewerkt zoals Julio Iglesias, Eros Ramazotti, the Bee Gees, Craig David en vele, vele anderen. Anne De Baetzelier presenteerde 20 jaar lang hét muziekprogramma bij uitstek in Vlaanderen ‘Tien om te Zien’, dat één van de beste kijkcijfers had van de zender. Dit muziekprogramma was al van bij de start van VTM op de antenne en in 1992 werd Anne het gezicht ervan. Naast het muziekprogramma op VTM, presenteerde ze ook wekelijks een aantal kookprogramma’s op de lifestylezender Vitaya. Naast tv-werk in België, presenteert ze wereldwijd jaarlijks meer dan 50 evenementen, congressen, seminaries, dealermeetings en productlanceringen. Bedrijven zoals Fortis, Teradata, Bayer, Samsonite, Esso, Sony, Renault, Volvo, Coca-Cola, Beiersdorf, Nike, Dunlop, Puratos, Grohe, Microsoft en vele anderen hebben op haar diensten een beroep gedaan om hun evenement op een professionele en meertalige manier in goede banen te leiden. Haar Universitair diploma Talen heeft haar daarbij zeker geholpen. Voor Awards ceremonies wordt ze ook regelmatig gevraagd en zo verzorgde ze de jongste jaren van onder meer de presentatie van: EIBTM Awards, Effies Awards, Euro-Effies, Insurance Awards, World Mail Awards en IPE Awards.

Anne De Baetzelier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anne De Baetzelier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne De Baetzelier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne De Baetzelier en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne De Baetzelier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne De Baetzelier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne De Baetzelier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anne De Baetzelier checken, een gratis optie plaatsen op Anne De Baetzelier en de boeking(en) van Anne De Baetzelier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anne De Baetzelier, BOEKINGSBUREAU Anne De Baetzelier, BOEKINGSBURO Anne De Baetzelier, ENTERTAINMENTBUREAU Anne De Baetzelier, ENTERTAINMENTBURO Anne De Baetzelier, ARTIESTENBUREAU Anne De Baetzelier, BOEKINGSKANTOOR Anne De Baetzelier, IMPRESARIAAT Anne De Baetzelier, MUZIEKBURO Anne De Baetzelier, MUZIEKBUREAU Anne De Baetzelier, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anne De Baetzelier, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anne De Baetzelier, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anne De Baetzelier.

 

Offerte Anne De Baetzelier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag