Tanja Jess

Eigenschappen Tanja Jess boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Tanja Jess boeken?

Tanja Jess boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tanja Jess.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tanja Jess.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tanja Jess ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tanja Jess plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tanja Jess

Tanja Luske-Jess (Karlsruhe, 6 januari 1967) is een Nederlands actrice en presentatrice van Duitse afkomst.

Jess werd geboren als dochter van een Duitse hoogleraar Elektrotechniek en een Duitse kunstschilderes, die nog een dochter hebben. Toen Jess vijf was verhuisde het gezin naar Nederland, waar ze opgroeide in Nuenen. Jess is getrouwd met presentator en zanger Charly Luske. Het paar heeft twee zonen: Billy (2003) en Bobby (2007).

Na haar theateropleiding aan De Trap/Het Collectief waarvan zij in 1995 afstudeerde, brak Jess in 1997 door bij het grote publiek met haar rol als ‘Bowien Galema’ in de serie Goede tijden, slechte tijden (GTST). In 2000 verliet ze de serie. Daarna speelde zij de hoofdrol in Bon bini beach en vertolkte ze diverse gastrollen in series als Baantjer, Wildschut & De Vries, Toen was geluk heel gewoon, Bradaz, etc. Ook vertolkte Jess de rol van ‘Mandy’ in de musical ‘Boyband’ waar zij haar huidige partner Charly Luske ontmoette. Met hem trouwde ze op 9 augustus 2008 in Nuenen. Verder speelde zij in diverse speel- en t.v-films.

In 2000, na haar vertrek uit GTST begon Jess naast het acteren ook een carrière als presentatrice. Ze presenteerde een jaar lang het filmprogramma van Canal+ en in 2005-2006 presenteerde zij diverse programma’s voor omroep Veronica. Vanaf december 2008 speelt ze de hoofdrol in de regiosoap Wolfseinde van Omroep Brabant.

Jess was enige tijd op 100%NL te horen met haar eigen radioprogramma.

Foto: William Rutten

Tanja Jess boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tanja Jess.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tanja Jess, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tanja Jess en de eventuele overige kosten om een optreden van Tanja Jess mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tanja Jess.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tanja Jess. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tanja Jess checken, een gratis optie plaatsen op Tanja Jess en de boeking(en) van Tanja Jess voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tanja Jess, BOEKINGSBUREAU Tanja Jess, BOEKINGSBURO Tanja Jess, ENTERTAINMENTBUREAU Tanja Jess, ENTERTAINMENTBURO Tanja Jess, ARTIESTENBUREAU Tanja Jess, BOEKINGSKANTOOR Tanja Jess, IMPRESARIAAT Tanja Jess, MUZIEKBURO Tanja Jess, MUZIEKBUREAU Tanja Jess, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tanja Jess, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tanja Jess, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tanja Jess.

 

Offerte Tanja Jess aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag