Ellen Brusse

Eigenschappen Ellen Brusse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ellen Brusse boeken?

Ellen Brusse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ellen Brusse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ellen Brusse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ellen Brusse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellen Brusse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ellen Brusse

Presentatrice in hart en nieren

Ellen Brusse was jarenlang het “boegbeeld” van de Tros. Niet alleen als omroepster, maar ook als presentatrice van diverse  radio/tv-programma’s. Elke zaterdagmorgen bijvoorbeeld was zij van 7 tot 12, samen met Wim Bosboom, te beluisteren in de razend populaire Tros Nieuws Show.

Vanaf 1980 heeft zij presentaties verzorgd voor alle denkbare branches;: van (vele) automerken, het 100-jarig bestaan van Albert Heijn met 100.000 gasten tot besloten feesten met Raden van Bestuur van multinationals. Bovendien heeft zij ervaring als dagvoorzitter van symposia en andere speciale commerciële of informatieve bijeenkomsten.

Ellen spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans. Behalve haar radio- en televisiewerk heeft zij ook in het zakenleven haar sporen verdiend. Sinds 2003 is zij afwisselend woonachtig in Cannes, Marbella en Rotterdam.

Door haar inzet, humor, zakelijke interesse en uitgebreide voorbereiding zal zij uw speciale evenement op een sfeervolle wijze tot een succes maken.

Voor een uitgebreide CV kunt u hier klikken.

Ellen Brusse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ellen Brusse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ellen Brusse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ellen Brusse en de eventuele overige kosten om een optreden van Ellen Brusse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ellen Brusse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ellen Brusse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ellen Brusse checken, een gratis optie plaatsen op Ellen Brusse en de boeking(en) van Ellen Brusse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ellen Brusse, BOEKINGSBUREAU Ellen Brusse, BOEKINGSBURO Ellen Brusse, ENTERTAINMENTBUREAU Ellen Brusse, ENTERTAINMENTBURO Ellen Brusse, ARTIESTENBUREAU Ellen Brusse, BOEKINGSKANTOOR Ellen Brusse, IMPRESARIAAT Ellen Brusse, MUZIEKBURO Ellen Brusse, MUZIEKBUREAU Ellen Brusse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ellen Brusse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ellen Brusse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ellen Brusse.

 

Offerte Ellen Brusse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag