Eigenschappen Emmelie Zipson boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Emmelie Zipson boeken?

Emmelie Zipson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Emmelie Zipson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Emmelie Zipson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Emmelie Zipson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emmelie Zipson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Emmelie Zipson

Charmante en energieke presentatrice, actrice en zangeres
Emmelie Zipson (1977) is een veelzijdige presentatrice, zangeres en actrice. Haar studies aan de Amsterdamse Toneel Kleinkunstacademie en de Central School of Speech and Drama in Londen, brachten haar op de meest uiteenlopende podia. Van toneel tot televisie, van modern tot klassiek.Sinds 2007 maakt, schrijft en speelt zij haar eigen solotheatervoorstellingen, een combinatie van kleinkunst en muziektheater. Ze heeft inmiddels vier programma’s op haar naam staan waarmee ze door heel Nederland heeft opgetreden in theaters en op festivals.In haar voorstellingen neemt ze het publiek op de hak en spreidt haar welbespraaktheid in meerdere talen ten toon. Ze is een rasverteller en heeft een sterke persoonlijkheid.Op televisie debuteerde Emmelie in de soap Goudkust. Kort na haar debuut werd ze gevraagd voor de politieserie Blauw Blauw en speelde ze een prominente rol in de documentaireserie Finals (BNN, Pieter Kuipers, e.a.). Meer recent schitterde Emmelie in beide delen van het televisiedrama Juliana (EO, Robin Pera).Naast het zingen, in meerdere talen, en het vertellen van verhalen, zit ook het presenteren in Emmelie’s bloed: dag-voorzitterschap, het presenteren van een bedrijfsevenement of gespreksleiding doet zij met charme en humor. En indien gewenst in twee talen: Nederlands en (door een Engelstalige vader) vloeiend Engels. Emmelie wordt de laatste tijd vaak gevraagd als dagvoorzitter, presentatrice of host van een evenement. Zo heeft zij onlangs o.a. als dagvoorzitter/interviewer opgetreden voor een evenement van de LOI en voor de Opening van Windpark Luchterduinen en werd zij eveneens gevraagd als dagvoorzitter voor zo’n 158 Internationale genodigden op te treden. Tevens heeft zij voor de ABN AMRO bank een instructiefilm opgenomen voor de bankierseed.Het verdere bedrijfsleven heeft Emmelie helemaal ontdekt als host, anchorwoman, presentatrice en actrice. Bedrijven waar zij voor gewerkt heeft zijn o.a. Staatsloterij, Ikea, Heineken, Procentec, NH Hotels, Cityfilm, Viking, Van Gansewinkel, Achmea, Rabobank, Philips e.a. PAROOL: “Zipson is gewoon waanzinnig goed; een vrouw van extremen die een prachtig helder stemgeluid combineert met een goed gevoel voor overdrijving en absurdisme.” VIER STERRENCJP: “Met haar warme stem, expressie en persoonlijkheid bespeelt ze het publiek”

Emmelie Zipson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Emmelie Zipson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Emmelie Zipson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Emmelie Zipson en de eventuele overige kosten om een optreden van Emmelie Zipson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Emmelie Zipson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Emmelie Zipson. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Emmelie Zipson checken, een gratis optie plaatsen op Emmelie Zipson en de boeking(en) van Emmelie Zipson voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Emmelie Zipson, BOEKINGSBUREAU Emmelie Zipson, BOEKINGSBURO Emmelie Zipson, ENTERTAINMENTBUREAU Emmelie Zipson, ENTERTAINMENTBURO Emmelie Zipson, ARTIESTENBUREAU Emmelie Zipson, BOEKINGSKANTOOR Emmelie Zipson, IMPRESARIAAT Emmelie Zipson, MUZIEKBURO Emmelie Zipson, MUZIEKBUREAU Emmelie Zipson, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Emmelie Zipson, ARTIESTENBOEKINGSBURO Emmelie Zipson, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Emmelie Zipson.

Offerte Emmelie Zipson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag