Eigenschappen Kimberley Klaver boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kimberley Klaver boeken?

Kimberley Klaver boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kimberley Klaver.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kimberley Klaver.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kimberley Klaver ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kimberley Klaver plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kimberley Klaver

Jonge talentvolle presentatrice

Kimberley Klaver werd geboren op 20 december 1985 in Amstelveen. Van jongs af aan was al duidelijk dat dansen en acteren in haar bloed zat. Op 6-jarige leeftijd deed zij al auditie voor de dansacademie van Lucia Marthas, waar zij vervolgens 10 jaar lang dans –en acteerlessen kreeg. In deze periode heeft ze o.a. optredens gedaan bij de mini playback show en Ron’s gelukshow.

Helaas kon ze haar middelbare schooltijd niet meer combineren met de acteer- en dans opleiding, wel bleef ze acteren in o.a. Oppassen en de serie CUTT van BNN, ook deed ze in deze periode veel modellenwerk. Na een jaartje van het leven geproefd te hebben in Spanje keerde Kimberley terug naar Nederland en begon met haar studie Communicatie, Media en Marketing, welke ze met uitstekend resultaat heeft doorlopen. Tijdens haar studie bleef ze uiteraard acteren, onder meer in ZOOP, Hotnews, Shouf Shouf, Voetbalvrouwen seizoen 1 en 2 en terug naar de kust. Ook acteerde zij in videoclips van Di-rect en Darryl.

Vanaf 2007 vertolkte Kimberley 3 jaar lang de rol van Annabella in de populaire en goed bekeken serie SpangaS en de speelfilm ‘Spangas op survival’. Na de opnames van de serie Spangas is ze gestart met de opnames van een nieuwe serie op RTL, Raveleijn. Hierin speelde zij de rol van stoere ridder, Emma, een van de hoofdrollen.  Kimberley zal dit televisie seizoen te zien zijn in de Belgische serie Aspe en in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht. 

Kimberley is een representatieve jonge dame met nu al een indrukwekkende CV. Naast haar acteerwerkzaamheden heeft zij ook 2 jaar gepresenteerd bij Emma tv, voor het Emma kinderziekenhuis. Door de jaren heen heeft ze voor verschillende tv programma’s items gepresenteerd en aan  meegewerkt. Naast het feit dat Kimberley de laatste jaren druk is geweest met haar acteerwerkzaamheden heeft ze ook een grote passie voor presenteren en het schrijven van verhalen en scenario’s. Kimberley wil zich naast haar acteer werkzaamheden, ook meer gaan ontwikkelen in het presentatie vak. Aan ambitie geen gebrek!

Kimberley Klaver was in het najaar van 2012 te zien in serie Crimi Clowns met Johnny de Mol. Deze serie was op de televisie te zien zijn in Nederland en België.  Eind 2012 was Kimberley te zien zijn in de film ‘De club van Sinterklaas en het geheim van de Speelgoeddokter’, zij vertolkte hiervoor de rol van Erika. In 2013 is Kimberley te zien in Verliefd op Ibiza, de nieuwe film van nieuwe film van Johan Nijenhuis.

Kimberley heeft onlangs deelgenomen aan het programma ‘Sterren Springen’, hierbij reikte ze tot de halve finale. Kimberley is sinds maart 2012 ambassadrice van de Stichting Bont voor dieren.

Kimberley Klaver boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kimberley Klaver.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kimberley Klaver, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kimberley Klaver en de eventuele overige kosten om een optreden van Kimberley Klaver mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kimberley Klaver.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kimberley Klaver. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kimberley Klaver checken, een gratis optie plaatsen op Kimberley Klaver en de boeking(en) van Kimberley Klaver voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kimberley Klaver, BOEKINGSBUREAU Kimberley Klaver, BOEKINGSBURO Kimberley Klaver, ENTERTAINMENTBUREAU Kimberley Klaver, ENTERTAINMENTBURO Kimberley Klaver, ARTIESTENBUREAU Kimberley Klaver, BOEKINGSKANTOOR Kimberley Klaver, IMPRESARIAAT Kimberley Klaver, MUZIEKBURO Kimberley Klaver, MUZIEKBUREAU Kimberley Klaver, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kimberley Klaver, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kimberley Klaver, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kimberley Klaver.

 

Offerte Kimberley Klaver aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag