Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Pauline de Wilde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pauline de Wilde boeken?

Pauline de Wilde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pauline de Wilde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pauline de Wilde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pauline de Wilde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pauline de Wilde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pauline de Wilde

Dagvoorzitter | presentatrice | motivator
Pauline de Wilde is dagvoorzitter en presentatrice. Haar televisie carrière begint eind jaren ‘90 in Seattle USA. Hier maakt zij de stap van afgestudeerde econome (UVA) naar actrice, om vervolgens in Nederland deze carrière switch voort te zetten. Als tv-presentatrice is ze vooral bekend van de zakelijke RTLZ programma’s Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam én van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. In Ondernemerszaken praat Pauline met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen, zoals social media, ICT, veiligheid en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf. Onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.Als dagvoorzitter staat Pauline erom bekend inhoudelijk pittige thema’s op een charmante en concrete manier over te brengen. Ze weet haar economische achtergrond perfect te combineren met stage presence. Inhoudelijke thema’s maakt zij voor een groot publiek toegankelijk en ze zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft. Zij levert kwaliteit op hoog niveau en doet dat met haar persoonlijke flair. Opdrachtgevers lopen met haar weg, omdat zij naast een echte ‘professional’ ook heel plezierig is om mee samen te werken. Pauline denkt mee, is flexibel en altijd tot in de puntjes voorbereid. Ze werkt vanuit haar gevoel waardoor zij altijd de juiste sfeer weet neer te zetten en indien nodig het publiek weet te bewegen. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.Als presentatrice duikt Pauline met haar gasten graag de diepte in. Door haar open houding komen gesprekken heel makkelijk op gang, wat voor een fijne sfeer zorgt. Dit voelt de kijker thuis ook direct. Zij is een kei met tekst en heel flexibel waar het gaat om improviseren….wat natuurlijk nogal eens nodig is bij tv-producties. Ook voor uw webinars, bedrijfsfilms of online producties is Pauline in te zetten.

Pauline de Wilde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pauline de Wilde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pauline de Wilde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pauline de Wilde en de eventuele overige kosten om een optreden van Pauline de Wilde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pauline de Wilde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pauline de Wilde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pauline de Wilde checken, een gratis optie plaatsen op Pauline de Wilde en de boeking(en) van Pauline de Wilde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pauline de Wilde, BOEKINGSBUREAU Pauline de Wilde, BOEKINGSBURO Pauline de Wilde, ENTERTAINMENTBUREAU Pauline de Wilde, ENTERTAINMENTBURO Pauline de Wilde, ARTIESTENBUREAU Pauline de Wilde, BOEKINGSKANTOOR Pauline de Wilde, IMPRESARIAAT Pauline de Wilde, MUZIEKBURO Pauline de Wilde, MUZIEKBUREAU Pauline de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pauline de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pauline de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pauline de Wilde.

 

Offerte Pauline de Wilde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag