Eigenschappen Hugo Kennis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hugo Kennis boeken?

Hugo Kennis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hugo Kennis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hugo Kennis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hugo Kennis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hugo Kennis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hugo Kennis

Presentator met passie
Hugo is een presentator met passie. Een passie voor koken, een passie voor theater. Zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat je graag naar hem wilt kijken. Of hij nou achter het aanrecht staat of op de bühne. Hugo is een vast gezicht van 24Kitchen waar hij zijn kooktalenten ten toon stelt in het programma Smaakpupillen waar hij kinderen op een speelse manier kennis laat maken met koken. In elke aflevering geeft chef Hugo handige tips bij het koken en helpt hij zijn pupillen bij het kopen van de juiste ingrediënten tot het klaarmaken van spannende gerechten.

Hugo Kennis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hugo Kennis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hugo Kennis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hugo Kennis en de eventuele overige kosten om een optreden van Hugo Kennis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hugo Kennis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hugo Kennis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hugo Kennis checken, een gratis optie plaatsen op Hugo Kennis en de boeking(en) van Hugo Kennis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hugo Kennis, BOEKINGSBUREAU Hugo Kennis, BOEKINGSBURO Hugo Kennis, ENTERTAINMENTBUREAU Hugo Kennis, ENTERTAINMENTBURO Hugo Kennis, ARTIESTENBUREAU Hugo Kennis, BOEKINGSKANTOOR Hugo Kennis, IMPRESARIAAT Hugo Kennis, MUZIEKBURO Hugo Kennis, MUZIEKBUREAU Hugo Kennis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hugo Kennis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hugo Kennis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hugo Kennis.

 

Offerte Hugo Kennis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag