Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dr. Kris Verburgh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dr. Kris Verburgh boeken?

Dr. Kris Verburgh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dr. Kris Verburgh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dr. Kris Verburgh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dr. Kris Verburgh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dr. Kris Verburgh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dr. Kris Verburgh

Een arts met een passie voor gezondheid en de wetenschap achter het verouderingsproces van de mens

Kris Verburgh is arts, onderzoeker en auteur. Op 25-jarige leeftijd was hij auteur van drie boeken. Hij schreef zijn eerste boek toen hij zestien was.

Verburgh is reeds van kleins af aan verwonderd over de werkelijkheid: hoe is het heelal ontstaan? Is er een grens aan het universum? Wat is leven? Van welke stof zijn herinneringen gemaakt? Zijn eerste boek, over het ontstaan van het heelal en het leven, ging op deze vragen in.

In zijn tweede boek schrijft Verburgh over de evolutietheorie, en verder over creativiteit, intelligentie, moraliteit en spiritualiteit. Als wetenschapper heeft hij onder meer onderzoek gedaan naar spiritualiteit en religie in de hersenen.

Zijn derde boek ging vooral over een passie die hem al van jongs af aan bezighoudt: veroudering. Waarom worden wij ouder? Kunnen wij het verouderingsproces beïnvloeden? En, wat is de zin en onzin van voeding in het verouderingsproces?

Kris Verburgh verdiept zich in nieuwe trends in de wetenschap, vooral op het vlak van geneeskunde. Verder geeft hij lezingen over wetenschap, filosofie, geneeskunde en spiritualiteit. Volgens hem zal wetenschap in een niet zo heel verre toekomst een grote invloed hebben op wie we als mens zijn, gaande van het omkeren van het verouderingsproces tot het verbeteren van onze cognitieve vermogens en zelfs moraliteit.

Kris heeft artikelen en recensies geschreven voor onder andere de Volkskrant, NRC Handelsblad, De Morgen, Gazet van Antwerpen en EOS en trad op in diverse radio- en televisieprogramma’s (Noorderlicht, Dit was het nieuws, de Laatste Show, Kunststof, …). Hij geeft regelmatig lezingen in België en Nederland over geneeskunde, gezondheid en wetenschap.

“Kris Verburgh, wetenschappelijk zwaargewicht en een master speaker.”

Cor van Leeuwen, bestuurslid Rabobank

“Zonder twijfel behoort de lezing van Kris Verburgh tot een van de beste die we op onze Rotary-bijeenkomsten ooit hebben gehad. Een lezing van zo’n briljant spreker maak je waarschijnlijk maar eens in de 20 of 30 jaar mee en ik denk dat de zaal deze bijzonderheid ook als zodanig ervaren heeft.”

Rob Gruben, Rotaryclub ’s-Hertogenbosch-West

“Je hebt sprekers die de oren van hun publiek bereiken en sprekers die vervolgens ook diep naar binnengaan en zo hoofd en hart bereiken. Tot die laatste groep behoort Kris Verburgh, die op PINC iedereen wist te betoveren.”

Peter van Lindonk, co-Founder director PINC Conferences

“Ik waande me tijdens de presentatie als in een roller coaster die dwars door het oneindige universum reed en waar leven en dood in elkaar vloeien en er geen evolutie noch bestemming is enkel zijn. Met trillende benen stapte ik aan het einde van de presentatie uit en realiseerde nog nauwelijks dat ik een unieke reis had meegemaakt met Kris als reisleider. Schitterend!”

John Veldhoen, voorzitter NEVI kring Zuid, eigenaar van Purchase Dynamics

“De deelnemers aan het De Baak-programma ‘De Wereld van Morgen’ hangen geïmponeerd aan zijn lippen. Kris Verburgh beschrijft de geschiedenis en de toekomst van de wereld. Als je negentien bent en briljant, is dat een koud kunstje.”

René Paas, voorzitter CNV

Dr. Kris Verburgh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dr. Kris Verburgh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dr. Kris Verburgh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dr. Kris Verburgh en de eventuele overige kosten om een optreden van Dr. Kris Verburgh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dr. Kris Verburgh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dr. Kris Verburgh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dr. Kris Verburgh checken, een gratis optie plaatsen op Dr. Kris Verburgh en de boeking(en) van Dr. Kris Verburgh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dr. Kris Verburgh, BOEKINGSBUREAU Dr. Kris Verburgh, BOEKINGSBURO Dr. Kris Verburgh, ENTERTAINMENTBUREAU Dr. Kris Verburgh, ENTERTAINMENTBURO Dr. Kris Verburgh, ARTIESTENBUREAU Dr. Kris Verburgh, BOEKINGSKANTOOR Dr. Kris Verburgh, IMPRESARIAAT Dr. Kris Verburgh, MUZIEKBURO Dr. Kris Verburgh, MUZIEKBUREAU Dr. Kris Verburgh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dr. Kris Verburgh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dr. Kris Verburgh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dr. Kris Verburgh.

Offerte Dr. Kris Verburgh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag