Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Daan Weddepohl boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Daan Weddepohl boeken?

dr. Daan Weddepohl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Daan Weddepohl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Daan Weddepohl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Daan Weddepohl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Daan Weddepohl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Daan Weddepohl

Oprichter van Peerby
Daan Weddepohl heeft een achtergrond in de ICT en het theater. Als ondernemer gebruikt hij techniek om mensen met elkaar te verbinden en om zo een positieve invloed uit te oefenen op het milieu.De carrière van Daan begon met het bouwen van financiële en logistieke netwerken voor banken en grote bedrijven. Daarna richtte hij software bedrijven op. Nadat hij zijn  laatste bedrijf had verkocht werd hij acteur en was hij zowel op televisie als in het theater te zien.Vandaag de dag is Daan Weddepohl de oprichter en CEO van Peerby, een app die het mogelijk maakt dat mensen die spullen nodig hebben, deze kunnen lenen van hun buren. Verder is Daan alumni van de Founder Institute (Silicon Vally), Rockstart Accelerator (Amsterdam) en Techstars London.Hij is ook adviseur bij het SIDN Fund, een fonds dat zich richt op internet en technologie met een sociale en economische impact. Daan is erg gepassioneerd over circulaire economie, start-ups en technologie.PeerbyPeerby is een app en website die er voor zorgt dat mensen spullen die ze nodig hebben kunnen lenen van hun buren op maximaal 30 minuten reisafstand. Op die manier hoeven de gebruikers van Peerby geen geld uit te geven aan spullen de ze waarschijnlijk maar één keer zullen gebruiken. Daarnaast leren ze op deze manier ook hun buren beter kennen. Het bedrijf heeft ondertussen grote aantallen producten die met elkaar gedeeld kunnen worden en is actief in meer dan 20 steden in Europa.In 2012 won Peerby tijdens het Clinton Global Initiative $125,000 in de Postcode Loterij Green Challenge. Peerby werd geloofd om het creëren van sociale cohesie in de buurt en om het feit dat met de app er efficiënter gebruik wordt gemaakt van natuurlijke hulpbronnen en het de uitstoot van gassen tegengaat.

dr. Daan Weddepohl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Daan Weddepohl.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Daan Weddepohl, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Daan Weddepohl en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Daan Weddepohl mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Daan Weddepohl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Daan Weddepohl. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Daan Weddepohl checken, een gratis optie plaatsen op dr. Daan Weddepohl en de boeking(en) van dr. Daan Weddepohl voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Daan Weddepohl, BOEKINGSBUREAU dr. Daan Weddepohl, BOEKINGSBURO dr. Daan Weddepohl, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Daan Weddepohl, ENTERTAINMENTBURO dr. Daan Weddepohl, ARTIESTENBUREAU dr. Daan Weddepohl, BOEKINGSKANTOOR dr. Daan Weddepohl, IMPRESARIAAT dr. Daan Weddepohl, MUZIEKBURO dr. Daan Weddepohl, MUZIEKBUREAU dr. Daan Weddepohl, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Daan Weddepohl, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Daan Weddepohl, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Daan Weddepohl.

 

Offerte dr. Daan Weddepohl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag