Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Frits Huffnagel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Frits Huffnagel boeken?

drs. Frits Huffnagel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Frits Huffnagel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Frits Huffnagel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Frits Huffnagel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Frits Huffnagel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Frits Huffnagel

Citymarketing goeroe van Nederland
Frits Huffnagel is de citymarketing goeroe van Nederland. Hij was succesvol wethouder van Amsterdam en Den Haag en verantwoordelijk voor de citymarketing en de ICT. De hoofdstad heeft het motto ‘I amsterdam’ aan hem te danken en Den Haag zette hij op de kaart als ‘Internationale stad van Vrede en Recht’. Ook introduceerde als eerste in Nederland de centrale telefoonnummers: 14020 en 14070.

Tegenwoordig is duizendpoot Huffnagel ondernemer. Hij is voorzitter van FOCWA Schadeherstel, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met ruim 1300 aangesloten ondernemers die zich voornamelijk bezig houden met het schadeherstel van auto’s.

Twee keer per week presenteert Frits Huffnagel het radioprogramma ‘Zakendoen met…’ op BNR Nieuwsradio.

Huffnagel is vaak beloond voor zijn ideeën, zoals voor zijn iniatief van van The Hague Festivals, een bundeling van bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag. De eerste editie in 2007 won drie internationale prijzen en de publieksprijs van de Den Haag Marketing Prijzen 2007 in de categorie Publieksevenementen. De editie van 2008 werd zelfs nog beter bezocht en won eveneens verschillende internationale prijzen. In 2010 werd Den Haag uitgeroepen tot evenementenstad van het jaar. Ook de prijs voor de beste Citymarketing van Nederland ging naar Den Haag.

Zijn politieke ervaring en opvattingen weet Frits Huffnagel te combineren met een flinke dosis humor. Daardoor is dit oud-panellid van het debatprogramma Het Lagerhuis nog steeds een graag geziene en gehoorde gast in televisieprogramma’s als Pauw Witteman en in de ochtendprogramma’s van WNL. Als discussieleider kan hij zeer goed in de rol van ‘advocaat van de duivel’ treden en daarmee discussies vlot trekken en meningsverschillen boven tafel krijgen.

drs. Frits Huffnagel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Frits Huffnagel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Frits Huffnagel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Frits Huffnagel en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Frits Huffnagel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Frits Huffnagel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Frits Huffnagel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Frits Huffnagel checken, een gratis optie plaatsen op drs. Frits Huffnagel en de boeking(en) van drs. Frits Huffnagel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Frits Huffnagel, BOEKINGSBUREAU drs. Frits Huffnagel, BOEKINGSBURO drs. Frits Huffnagel, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Frits Huffnagel, ENTERTAINMENTBURO drs. Frits Huffnagel, ARTIESTENBUREAU drs. Frits Huffnagel, BOEKINGSKANTOOR drs. Frits Huffnagel, IMPRESARIAAT drs. Frits Huffnagel, MUZIEKBURO drs. Frits Huffnagel, MUZIEKBUREAU drs. Frits Huffnagel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Frits Huffnagel, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Frits Huffnagel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Frits Huffnagel.

 

Offerte drs. Frits Huffnagel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag