Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Kees de Kort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kees de Kort boeken?

Kees de Kort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees de Kort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kees de Kort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kees de Kort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kees de Kort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kees de Kort

Beursanalist en Macro-analist

Kees de Kort is een in Tilburg afgestuurde macro-econoom die al bijna 30 jaar in verschillende functies actief is in de financiële markten. Begonnen als onderzoeker, was hij daarna jaren beleggingsanalist en vermogensbeheerder voor hij meer de journalistieke kant op ging. Sinds het einde van de jaren ‘90 verzorgt hij een dagelijkse column op BNR Nieuwsradio waarin de ontwikkelingen op de internationale financiële markten gevolgd en van commentaar voorzien worden.

In de loop van de tijd is de nadruk van de column verschoven van bedrijfsresultaten en koersen naar meer beleidsmatige facetten. En van meer nationale/ regionale interesses naar mondiale processen. Sinds de kredietcrisis in 2008 uitbrak, is met name de interactie tussen nationale en internationale beleidsmakers, bedrijven en het grote publiek een steeds regelmatiger terugkerend onderwerp geworden.

Omdat De Kort op basis van ervaring en kennis vaak minder positief is over allerlei voorstellen en verwachtingen heeft hij het imago van zwartkijker gekregen. Wat overigens niet wegneemt dat hij regelmatig wel gelijk heeft gekregen. Maar voor alles waar De Kort ‘negatief’ over is, heeft hij ook een of meerdere alternatieven. Mede op basis daarvan adviseert hij verschillende bedrijven en werkt hij mee aan bijeenkomsten voor zowel een breed publiek als voor deskundigen.

Zijn motto is dat hoop en realiteit geen synoniemen zijn. Het tijdig accepteren van de realiteit biedt extra kansen en vermindert risico’s.

Kees de Kort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kees de Kort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kees de Kort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kees de Kort en de eventuele overige kosten om een optreden van Kees de Kort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kees de Kort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kees de Kort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kees de Kort checken, een gratis optie plaatsen op Kees de Kort en de boeking(en) van Kees de Kort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kees de Kort, BOEKINGSBUREAU Kees de Kort, BOEKINGSBURO Kees de Kort, ENTERTAINMENTBUREAU Kees de Kort, ENTERTAINMENTBURO Kees de Kort, ARTIESTENBUREAU Kees de Kort, BOEKINGSKANTOOR Kees de Kort, IMPRESARIAAT Kees de Kort, MUZIEKBURO Kees de Kort, MUZIEKBUREAU Kees de Kort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kees de Kort, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kees de Kort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kees de Kort.

Offerte Kees de Kort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag