Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Lizet van Triet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Lizet van Triet boeken?

drs. Lizet van Triet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Lizet van Triet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Lizet van Triet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Lizet van Triet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Lizet van Triet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Lizet van Triet

Gedreven interviewer met veel ervaring
Drs. Lizet van Triet is journalist, auteur en communicatiespecialist. Ze is een goede keus als interviewer, presentator en dagvoorzitter. Daarnaast wordt ze regelmatig ingezet als panellid en in talkshows. Lizet is een gedreven interviewer met veel ervaring. Al jarenlang spreekt zij deskundigen en bekende Nederlanders over hun expertise. Diepte-interviews met Frénk van der Linden, Maurice de Hond, Hans en Candy Dulfer zijn enkele voorbeelden. Daarnaast leidt ze discussies; een geanimeerd rondetafelgesprek tussen Loek Hermans en bestuurders van het onderwijs en een succesvol symposium van de Nederlandse Obesitas Vereniging zijn het resultaat.Door haar open manier van communiceren laat ze sprekers in hun waarde waardoor zij vaak met nieuwe, verassende of spraakmakende uitspraken komen, waar ze altijd achter blijven staan. Dat komt niet alleen tijdens live interviews naar voren, maar ook in haar schriftelijk werk. Voor de Gezondheidspagina van Dagblad De Telegraaf schreef zij vele artikelen, net als voor vakbladen in de wellness- en gezondheidsbranche. Altijd komt ze snel tot de kern en maakt dit voor een groot publiek begrijpelijk. Naast haar werk als interviewer en journalist, schrijft Lizet boeken. Zo bracht ze samen met Stefan van Rossum een boek uit over Mindfulness-Massage en ontwikkelden zij daarvoor een innovatieve en nieuwe manier van masseren. Ook verscheen kortgeleden haar boek ‘Charismatische Vrouw, hoe haal je het maximale uit jezelf’, dat zij samen met Lorraine Vesterink schreef. Dit om vrouwen nog meer te laten stralen zodat zij niet alleen zelf gelukkiger en succesvoller worden, maar dat ook op hun omgeving over kunnen brengen. Om vrouwen te leren nog charismatischer te worden, geeft zij over dat onderwerp (duo)workshops en lezingen.Het boek Charismatische Vrouw kon gedrukt worden dankzij een geslaagde crowdfundingsactie; over crowdfunden geeft Lizet regelmatig lezingen. Haar passie en ervaringen deelt ze graag en daarom begeleidt ze ook andere mensen die een boek over hun eigen expertise willen schrijven. Kortom zoekt u een goede (diepte)interviewer, presenator of dagvoorzitter? Of wilt u invulling voor een lezing of workshop, dan is drs. Lizet van Triet een uitstekende keus!

drs. Lizet van Triet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Lizet van Triet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Lizet van Triet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Lizet van Triet en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Lizet van Triet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Lizet van Triet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Lizet van Triet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Lizet van Triet checken, een gratis optie plaatsen op drs. Lizet van Triet en de boeking(en) van drs. Lizet van Triet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Lizet van Triet, BOEKINGSBUREAU drs. Lizet van Triet, BOEKINGSBURO drs. Lizet van Triet, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Lizet van Triet, ENTERTAINMENTBURO drs. Lizet van Triet, ARTIESTENBUREAU drs. Lizet van Triet, BOEKINGSKANTOOR drs. Lizet van Triet, IMPRESARIAAT drs. Lizet van Triet, MUZIEKBURO drs. Lizet van Triet, MUZIEKBUREAU drs. Lizet van Triet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Lizet van Triet, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Lizet van Triet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Lizet van Triet.

 

Offerte drs. Lizet van Triet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag